Her er din mest irriterende vane ifølge dit stjernetegn

Ane Sørensen

366 uger siden

|

16/07/2017
Viralt
Foto: Shutterstock (model)
Foto: Shutterstock (model)
Nogle bider negle, nogle bander højlydt, mens andre altid kigger på deres telefon. Her er din mest irriterende vane ifølge dit stjernetegn.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid, man selv lægger mærke til det. Men alle har dårlige vaner, som kan være vældig irriterende for deres omgivelser.

Dagens.dk har samlet de dårligste vaner ifølge dit stjernetegn.

Vædderen.
Vædderen har meget svært ved at finde balancen mellem at være for højlydt og for vag. Når du rigtig er i stødet, så fylder du utroligt meget, men når du er træt eller udkørt, bliver du meget afdæmpet.

Tyren.
Du bider dine negle, når du er nervøs. Derfor er dine negle ofte grimme at se på. Du bør finde en anden måde at håndtere dine nerver på. Prøv for eksempel at gå en tur, meditere eller andet, som får dig til at slappe fuldstændig af.

Tvillingen.
Man ser stort set aldrig tvillingen uden sin smartphone i hånden. Hvis du spiser middag med en tvilling, vil han eller hun være så optaget af sin telefon, at du bliver i tvivl om, hvorvidt vedkommende overhovedet lytter til dig. Du bliver nødt til at indse, at det er meget ubehøvlet, når du kigger mere på din telefon end din samtalepartner.

Krebsen.
Du er noget af en dagdrømmer, som ofte går rundt med hovedet mellem skyerne. Derfor er du til tider dårlig til at høre efter, når nogen taler til dig. Det kan være vældig irriterende for dem, som du er i selskab med.

Løven.
Løvens dårligste vane er at trække tiden ud. Når nogen beder dig om en tjeneste, siger du gerne ja, men i realiteten er du for doven til at få det gjort. Ofte venter du til allersidste øjeblik, før du får ordnet det, som du skulle.

Jomfruen.
Du har en tendens til at være en tand for ærlig. Når nogen beder om din mening, lægger du bestemt ikke fingrene imellem. Sommetider er det okay, at sortere lidt i det, du siger, men du ved ikke, hvordan man gør.

Vægten.
Du er ikke meget for at holde øjenkontakten. Ofte kigger du ikke nok på andre mennesker, selvom de taler til dig. Derfor tror de ikke, at du er interesseret, men i virkeligheden er du bare lidt genert.

Skorpionen.
Skorpionen glemmer altid, hvad han eller hun lige har sagt til folk. hvis nogen beder skorpionen om at vise dem vej, har hun glemt alt om det, så snart vedkommende er ude af syne igen.

Skytten.
Du er meget dårlig til at fokusere på én ting af gangen. Skytten træffer hurtige beslutninger og ombestemmer sig i samme tempo. Derfor kan det være meget besværligt at planlægge noget sammen med en skytte.

Stenbukken.
Stenbukken strør om sig med gode råd, men følger dem sjældent selv. Han eller hun siger ét og gør noget andet. Stenbukken ved godt, hvad der bør gøres, men gør det alligevel ikke altid.

Vandmanden.
Du er vild med at gå og synge og nynne lidt for dig selv. Sommetider glemmer du endda, at du ikke er alene. Det kan godt blive en lille smule akavet, når du befinder dig på jobbet eller for eksempel i offentlig transport.

Fisken.
Du har en beskidt mund og bander alt for meget. Særligt, når du er sur eller oprevet. Du har slet ikke kontrol over det og bander tit i upassende sammenhænge sammen med børn eller på dit job.