Hun bliver tortureret foran et publikum - men vent til han barberer hendes hår af

Foto: Lush

Kvinde udsatte sig selv for tortur i 10 timer for at sætte fokus på dyretest

Det var noget af en makaber oplevelse, som kunderne af Lush kosmetikforretning fik, da de gik ind ad butiksdøren i London.

I forretningens vindue ventede der nemlig et sandt absurdteater, hvor 24-årige studerende Jacqueline blev udsat for den værste og groveste behandling, man kan forestille sig, skriver FormyHour.

Hendes mund blev tvunget åben med en stålbøjle, og imens hun var bundet, blev hun tvangsfodret af mænd klædt i hvide kitler og masker.

Foto: Lush

Men det var kun begyndelsen. Efterfølgende fik hun sprøjtet kemikalier i øjnene, barberet alt håret af og påsat elektroder i hovedet, og hele episoden varede 10 timer.

 

Foto: Lush

Sætter fokus på dyreforsøg i kosmetikbranchen

Den hårdhærdede behandling af den unge pige skyldes kosmetikfirmaets fokus på dyreforsøg, og hvor mange dyr, der dagligt lider under samme behandling.

Foto: Lush

Ved hver penselstrøg af mascara eller brug af hudcreme, har der oftest i kosmetikbranchen været et dyreforsøg involveret i af lave make-up. Med optrinnet ønsker firmaet at vise, at deres produkter ikke laves på baggrund af dyreforsøg.

 

Foto: Lush

Dyreforsøg er forbudt i England og forbuddet er blevet udbredt til hele EU siden 2013.

Det er dog stadigvæk tilladt at udføre dyreforsøg for kosmetikprodukter i USA. 

Foto: Lush

 

Læs seneste nyheder her på Dagens.

 

 

 

Dagens Gossip