Hund reddede både mor og babys liv: Hylede af gravid mave, indtil ejer tog på hospitalet. Her fik hun chokerende besked

Engelske Alhanna Butler og hendes kæreste Ricky havde igennem længere tid forsøgt at blive gravide. Så da parret stod med en negativ graviditetstest, smed de den naturligvis i skraldespanden. Det skriver Mirror.

Men da de kom hjem, havde deres hund, Keola dog været i skraldespanden, og da parret så, hvad hunden havde fundet, kunne de ikke tro deres egne øjne.

For Keola havde fisket graviditetstesten op af skraldespanden, og det viste sig, at den slet ikke var negativ alligevel.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

Parret blev forståeligt nok lykkelige, og siden Keola på en måde havde haft 'en pote med i spillet', blev hunden efterfølgende tæt knyttet til Alhannas graviditet og voksende mave.

Månederne gik, og med tiden oplevede Alhanna Butler flere rygsmerter i forbindelse med sin graviditet. Hun tog derfor på hospitalet, men blev sendt hjem igen med beskeden om, at smerterne blot skyldes hendes slanke og spinkle krop.

Hjemme igen trøstede Alhanna Butler sig med lægernes ord, men hunden Keola var dog langt fra rolig.

Den trofaste hund begyndte nemlig at pive og hyle af Alhanna Butlers mave, hvilket fik Alhanna til at lægge et billede på Facebook af Keola, der havde stirret intenst på Alhanna i næste en time.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

Til sidst blev Alhanna Butler dog urolig. Hunden havde som besat signaleret, at noget var galt med hendes mave, og til sidst valgte Alhanna Butler at ringe til sin mor, som ikke var et øjeblik i tvivl:

- Hunden kan fornemme, at noget er galt – tag straks på hospitalet.

Derfor vendte Alhanna og Ricky tilbage til hospitalet, men de var kun lige kommet ind ad døren, før Alhanna Butler pludselig faldt om.

Hun blev derfor hastet til behandling, og var tæt på at dø. På intensiv afdelingen fandt lægerne frem til, at Alhanna havde båret rundt på en antibiotika-resistent organisme i kroppen, som ingen havde opdaget. Ingen udover Keola, som på uforklarlig og utrolig vis kunne fornemme, at noget var helt galt med sin ejer.

Alhanna Butler kom sig heldigvis ovenpå sin indlæggelse, og efter ni måneders graviditet kunne hun føde en sund og rask dreng, som blev døbt Lincoln.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

- Jeg er absolut ikke i tvivl om, at både mig og Lincoln ikke ville være her i dag, hvis det ikke var for Keola, fortæller en lykkelig Alhanna Butler.

Og Keola er også glad. For siden Lincoln kom til verden, har hun fået sig en 'lillebror' at passe på og se efter.

Foto: Alhanna Butler/Facebook

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip