Hund regner bussen ud - tager selv turen til hundeparken

En hund er blevet et varmt samtaleemne på nettet. Den tager nemlig selv bussen, når den gerne vil ud at strække benene med sine firbenede venner.

Hvert år kører 120 millioner brugere med bussen i den amerikanske by Seattle. Men en af dem går ikke på to ben.

Den toårige halvt laborador og halvt mastif Eclipse er nemlig blandt passagererne. Det beretter den lokale tv-station KOMO-TV.

“Alle buschaufførere kender hende. Hun sidder her bare ligesom et menneske gør,” siger buspassager Tiona Rainwater til stationen.

Hundens ejer, Jeff Young, bor lige ved siden af et stoppested. Han forklarer, at Eclipse’ solo-tur med det offentlige transportmiddel begyndte, efter de havde taget turen til hundeparken sammen mange gange.

Hvis han står og ryger og venter på den næste bus, hopper hunden selv om bor. Så mødes de to i hundeparken.

Se video fra Eclipse’ tur nedenfor.

Black lab takes solo bus ride to dog park stop

Læs også

Golden Retriever - Retrieveren er af natur imødekommende, venlig og trofast. Golden Retriever er med sit hengivne væsen den perfekte familiehund. Den er meget kærlig og knytter stærke bånd til sin ejer og resten af familiens medlemmer.

Rottweiler - Rottweileren hører til blandt de ti mest intelligente hunde. Den elsker at blive trænet og let ved at lære, selv om den kan være stædig. En Rottweiler er trofast og kærlig overfor familien, men kan være reserveret overfor fremmede.

Beagle - Det siges, at en Beagle aldrig møder nogen, den ikke kan lide. Denne hund er nemlig venlig og kærlig overfor alle, både mennesker og dyr. Beaglen er en livsglad, legesyg hund, der elsker sin familie ud over alle grænser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip