Ingen ville have Picasso med den skæve snude - nu står folk i kø for at få ham med hjem

Ane Sørensen

384 uger siden

|

02/03/2017
Viralt
Picasso Foto: Luvable Dog Rescue
Picasso Foto: Luvable Dog Rescue
Ingen ville have hvalpen med det deforme hoved, men nu får Picasso snart et hjem.

Dagens topnyheder

Gadekrydset Picasso har haft en hård start på sit foreløbig ikke så lange liv. Den 10 måneder gamle hund blev nemlig født med et deformt hoved, som får det til at se ud som om, at hans snude drejer til højre, mens hans kæbe drejer til venstre.

Bortset fra en skæv hjørnetand, som graver sig ned i tandkødet på hans underkæbe, er Picasso, som blandt andet indeholder racen pitbullterrier, dog en sund og rask hund.

Det skriver Huffington Post.

- Han kan spise sidelæns. Men han griser meget, når han spiser. Det samme, når han drikker vand, siger Liesl Wilhardt.

Hun er administrerende direktør hos organisationen Luvable Dog Rescue, som ligger i Eugene i den amerikanske stat Oregon. Liesl Wilhardt adopterede Picasso og hans bror Pablo for to uger siden.

Hundene blev født som en del af et hvalpekuld hos en opdrætter sidste år. Men da opdrætteren ikke kunne sælge de to hvalpe, blev de begge bragt til internatet Porterville Animal Shelter.

Her risikerede de at blive aflivet, ind til Liesl Wilhardt spurgte internatet, om de havde nogle dyr med særlige behov. Da hun så et billede af Picasso, forelskede Liesl Wilhardt sig straks i hunden med det unikke udseende.

- Picasso er udadvendt, glad, nysgerrig og kærlig. Han er uvidende om, hvor anderledes han er, siger Liesl Wilhardt.

Det er efter sigende planen, at Picassos skæve hjørnetand skal fjernes i den nærmeste fremtid, hvorefter Picasso og Pablo sammen vil blive bortadopteret, så de kan få sig en ny ejer.

Mød Picasso i videoen lige herunder.