Intetanende iPhone 7-brugere ødelægger mobiler ved at bore hul i jagten på stikket til høretelefonerne

Man skal ikke tro på alt, man ser på nettet.

Den ny iPhone 7 er ikke just en billig gadget at anskaffe sig. Nu har flere brugere selv smadret deres telefoner, efter de er blevet snydt af en video på YouTube.

Videoen - der er en spøg - viser, hvordan man kan bore et hul i telefonen for at finde hullet, hvor høretelefonerne kan sættes i. Men det findes slet ikke i de ny telefoner, som kun kan kobles til trådløse høretelefoner, skriver Daily Mail.

Modsat alle forgængerne til den ny iPhone skal ejere af nummer 7 i rækken nemlig købe trådløse høretelefoner som tilbehør.

Den onde tutorial på YouTube viser iPhone-brugere, hvordan de kan slippe for at investere i de ny hovedtelefoner og i stedet bore et lille hul i den ny telefon og sætte deres gamle hørebøffer i.

De fleste, der har set videoen, lugtede heldigvis lunten og tænkte, at videoen var en spøg. Men ikke alle af de otte millioner, der har set den, har nu fungerende iPhones længere.

Læs også

- Jeg prøvede dette og endte med displayet ødelagte og ikke fungerende. Jeg har virkelig begået mit livs største fejl ved at se denne video, skriver James Ceja.

- En ven sagde til mig, at det virkede for ham, men min iPhone vil ikke tænde, efter jeg borede et hul til jackstikket. Jeg tjekkede, og det var et 3,5 millimeter bor, så jeg har ikke lavet nogen fejl. Hvad skete der? Har andre af jer samme problem?, lyder det desperat fra David Iriarte.

Herhjemme koster en iPhone omkring 6000 kroner.

Se videoen nedenfor.

Secret Hack To Get Headphone Jack on the iPhone 7

 

 

Dagens Gossip