Jesus-statue åbner pludselig øjnene: Eksperter kan ikke forklare 'miraklet'

Det skulle have været en helt almindelig gudstjeneste i Coahuila de Zaragoza i Mexico, men i stedet vækker en meget omdiskuteret videooptagelse nu opstandelse. Det skriver The Mirror.

På videoen, der er optaget under en mexikansk gudstjeneste, filmes der nemlig på en statue af Jesus, som hænger over kirkens alter.

Pludselig kan man tydeligt se, hvordan den karakteristiske Messias-figur pludselig åbner og lukker sine øjne.

Siden har optagelsen skabt masser rører og opstandelse, da nogle kalder episoden for et mirakel, mens andre affærdige hændelsen som svindel.

Efterfølgende har paranormale efterforskere undersøgt videoen nøje for at kunne fastslå, om der er tale om fup, men indtil videre har den blinkede Kristus-figur efterladt eksperterne tavse, da man hidtil ikke har kunne påvise, at der er svindlet med videooptagelserne.

Mere end 20 paranormale specialister samt flere præster og skulptører har siden undersøgt videoen. Èn af disse eksperter er Ivan Escamilla, der selv har afvist, at der skulle være noget galt med optagelsernes ægtehed.

Videoen er blevet optaget i juni, og mens den rigtighed stadig diskuteres, er den efterfølgende blevet et hit på nettet, hvor folk stå i kø for enten af udråbe den til at være svindel og humbug eller en ren åbenbaring.

Du kan se den mystiske optagelser herunder:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip