Kunne ikke huske, hvordan han kom hjem fra byen - så fandt han dette billede på mobilen

webmaster

372 uger siden

|

30/05/2017
Viralt
Selfie med politiet
Foto: Reddit
Forestil dig, at du vågner op en morgen efter en våd nat i byen, kigger billederne på din telefon igennem og pludselig ser et snapshot, hvor du ligger i din seng, mens to politibetjente storsmiler til kameraet.

Dagens topnyheder

Sådan et syn vågnede en ung mand fra Tasmanien op til søndag morgen. To betjente havde nemlig sørget for, at han kom sikkert hjem i seng, og derefter havde de foreviget øjeblikket med en selfie taget på den unge mands mobiltelefon. 

Ifølge den amerikanske nyhedsstation www.9news.com uploadede en af hans venner kort efter billede på hjemmesiden Reddit – og noget tyder på, at Reece, som den unge drukkenbolt hedder, ikke kunne huske, hvem der havde puttet ham efter den festlige aften. 

“Jeg kiggede mine billeder igennem på telefonen, og det viser sig, at de her røvh..... har taget nogle vilde selfies, efter de har fået slæbt mit stive apparat hjem,” kommenterer Reese på Reddit. “Det er sgu legendarisk.” 

Reece smiler sammen med de to betjente - Foto: Reddit

Det tasmanske politi bekræfter, at det er to politibetjente, der har taget selfien, men understreger, at det ikke normalt er politiets opgave at eskortere folk hjem. “Vi sørger dog selvfølgelig altid for at hjælpe dem, der er alkoholpåvirkede til et sikkert sted,” siger en talsmand fra politiet. 

Reese var nu altså så heldig, at det “sikre sted” var hjemme i hans egen seng. Efter at en taxachauffør havde tilkaldt politiet for at få hjælp med Reese, fandt betjentene hans adresse og besluttede sig for at få ham helt og sikkert hjem, mens de ventede på, at en af hans venner kom og kiggede efter ham. 

"Fordi han var temmelig beruset benyttede vores betjente lejligheden til at forevige øjeblikket med en selfie. Det virkede nemlig ret usandsynsynligt, at han selv ville kunne huske, hvordan han kom hjem.”