Kvinde bruger over 1.300 kroner på en fødselsdagskage: Resultatet chokerede hende

30/11/2023 12:43

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvad bør man ikke mangle ved en fødselsdagsfest udover gaverne? Korrekt! En lækker kage. Amerikanske Khrissy ville overraske sit barnebarn med en meget speciel kage, men slutresultatet var ikke som forventet.

Mest læste i dag

Khrissy, der er aktiv på TikTok som "Khrissyjoe1", forklarer på platformen, at hun bestilte en kage med skoveventyr-tema til sit barnebarn. Deres forventninger var høje, fordi de allerede havde brugt omkring 180 euro (1340 danske kroner) på den søde godbid på forhånd.

Men bedstemoren fra Tennessee var mere end skuffet.

"Dette er den værste kage, jeg nogensinde har set i mit liv," sagde Khrissy og vurderede varen, der endelig blev leveret til hende på dagen for fejringen.

I en af ​​hendes videoer kan du se noget klumpet og deformt, der skulle forestille en fortryllet skov komplet med mytiske væsner.

For 200 dollars fik Khrissy bagt en kage, der lignede et eksperiment lavet af børn.

Detaljerne i kagen er heller ikke til kundens tilfredshed: "Det er... kunstige planter. Det skal være fondant," siger Khrissy. "For ikke at nævne, at der var hår i kagen ."

Faktisk kan du i hendes klip se masser af sorte hår spredt rundt om den søde struktur. Kagen blev derfor ikke spist.

Da Khrissy konfronterede konditoren om rodet, var hun sympatisk: "Hun sagde: 'Nå, jeg indrømmer, det var meget sværere at lave, end jeg troede'." Today.com erfarede, at hun fik mindst halvdelen af ​​det. Pris refunderet. For at være retfærdig afslører Khrissy ikke, hvem der lavede fejlkagen i sin video.

Herunder kan du se en video af kagen.