Kvinde ser skraldepose røre på sig: Da hun kigger efter, gør hun et grusomt fund

Ane Sørensen

378 uger siden

|

21/04/2017
Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Medarbejderne på et amerikansk dyreinternat blev mødt af et hjerteskærende syn, da hundeejere afleverede deres gamle kæledyr i en sort skraldesæk.

Dagens topnyheder

Hunden Blackie blev for nylig afleveret på dyreinternatet Carson Animal Shelter i den amerikanske stat Californien. 

Blackies ejere havde pakket den 10 år gamle hund ind i en sort plastiksæk. Formentlig fordi de ikke ville have blod i bilen fra den tumor, som hun havde på sin hale. 

Det skriver The Dodo.

Foto: Saving Carson Shelter Dogs

- Blackie blev overgivet, fordi hun blødte over det hele, siger Kelly Smíšek, som er administrerende direktør dyreorganisationen Frosted Faces Foundation, der ligger i San Diego.

Frivillige fra organisationen hentede Blackie på internatet, efter de havde set en video med den gamle hund på internettet. Hos Frosted Faces Foundation faldt Blackie hurtigt til ro.

Personalet børstede Blackie.

Foto: Frosted Faces Foundation

De gav hende et bad.

Og klippede hendes negle.

Snart skal Blackie på et dyrehospital og opereres. Når hun har fået det bedre, vil organisationen finde et kærligt hjem til hende. Kelly Smíšek er overbevist om, at hun hurtigt vil finde en god ejer.

- Hun er ivrig, nysgerrig og finder hurtigt sit menneskes side i usikre tider. Men du kan mærke, at hendes kærlighed ikke er blevet gengældt i lang tid, siger Kelly Smíšek.

Amerikanske Malory Steine var sikker på, at der var tale om et miljøsvin, da hun så en bilist smide en sort affaldssæk i vejkanten. Men så begyndte posen at bevæge på sig.