Kvinder tog disse billeder: Da de kigger på billederne igen, løber det koldt ned ad ryggen på dem

Skrevet af Nicolai Steinicke

24/01/2024
Foto: X
Foto: X
En gruppe kvinder tog nogle billeder på deres weekendtur, men der er noget på billedet, som ikke stemmer overens.

Mest læste i dag

Mange mennesker tager billeder for at kunne kigge tilbage på dem som minder, men for en gruppe kvinder, var ikke gode minder.

Men for en gruppe kvinder blev de rædselsslagne ved at se billeder taget med få sekunders mellemrum. De lagde mærke til en detalje, der bogstaveligt talt fik deres blod til at løbe koldt ned ad ryggen.

En gruppe kvinder på en weekendtur i Argyll og Bute, Skotland, Storbritannien, blev angiveligt så forstyrret af, hvad de så på to billeder taget, at de aflyste deres weekendophold. I stedet besluttede de at vende hjem. Det skriver Newsner.

Det andet billede med drengen på, kan ses nederst i artiklen

Den pågældende ceremoni fandt sted i et afsidesliggende gods. Festen startede med at gøre, hvad næsten enhver stor gruppe venner ville gøre, og tage en række billeder, før festen gik over styr.

Det første foto viser en smilende gruppe kvinder, der står foran træklodser med en malerisk sø i baggrunden.

Men på det andet billede af gruppen, taget blot et par sekunder efter det første, ser det ud til, at en lille dreng stikker hovedet frem fra træblokkene nede i venstre hjørne.

Det siges at have taget en endnu mærkeligere drejning, da ejendommen har en ret dyster historie, som ikke kan ignoreres i lyset af disse begivenheder.

Tilsyneladende var der lavet en film i 1994 kaldt 'The Blue Boy' om en dreng, der druknede i Lock Eck. Manuskriptforfatter Paul Murton afslørede, at han baserede historien på en historie, han hørte fra en lokal hotelejer.

"Jeg talte med hotelejeren om det, og han nævnte Blue Boy," fortalte  Murton.

Foto: X