Læger stoppede babyens hjerte i 15 timer: Så sker der noget, som ingen havde regnet med

Da britiske Nathan Byrne kom til verden for ni måneder siden fik hans forældre Lesley Condie og David Byrne en besked, som alle forældre frygter.

Deres søn led nemlig af den sjældne hjertefejl Fallots tetralogi, og han havde et stort hul i sit lille hjerte. Lægerne spåede, at drengen ikke ville blive mere end seks måneder gammel, hvis han ikke blev opereret.

Det skriver The Sun.

Læs mere: Hendes baby begyndte at skrige hysterisk på offentlig toilet - fik et chok, da hun løftede måtten

Det var planen, at Nathans operation skulle have taget syv timer. Men der opstod komplikationer undervejs, som betød, at den endte med at tage dobbelt så lang tid.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook

Hver gang lægerne forsøgte at tage lille Nathan ud af den maskine, som holdt hans lille krop i live under operationen, stoppede hans hjerte og lunger med at fungere.

Til sidst var lægerne ved at løbe tør for steder, hvor de kunne stikke livreddende rør ind, så den lille dreng var dækket af ar.

Læs mere: Gravid kvinde ville købe babytøj: Fik stjålet sit ufødte barn

Men trods de mange komplikationer, blev Lesley Condie ved med at tro på, at lægerne kunne redde hendes søn. Heldigvis gik der ikke længe, før han var i bedring.

- En morgen kom vi ind, og han så anderledes ud. Han havde stadig røret plastret til sin mund, men han forsøgte at smile, og jeg vidste, at han ville få det af igen, siger Lesley Condie.

11 dage efter operationen kunne Lesley Condie endelig holde Nathan i armene igen. Og tre måneder senere kunne den lille fyr komme med sin familie hjem.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip