Lærers usædvanlige brev til forældre går viralt: Mor bad straks sin datter om at droppe lektierne

- Kære forældre. Efter en masse research denne sommer, afprøver jeg noget nyt.

Sådan starter den amerikanske lærerinde Brandy Young et brev til sin skoleklasses forældre, som i øjeblikket florerer på de sociale medier.

Det skriver britiske Independent.

Læs mere: 12 grunde til at lærere er de perfekte kærester

- Lektierne vil kun bestå af skolearbejde, som jeres barn ikke gjorde færdig i løbe af skoledagen. Der vil ikke være nogle formelle lektier dette år. Research har ikke kunnet bevise, at lektier forbedrer elevernes præstation.

- I stedet beder jeg jer om, at I bruger aftenerne på ting, der har en dokumenteret sammenhæng med elevernes succes. Spis aftensmad som en familie, læs sammen, leg udenfor og sørg for, at dit barn kommer tidligt i seng, skriver Brandy Young.

Læs mere: Hjemløse Daniel havde ingen lys til at lave sine lektier - Nu inspirerer han hele verden med dette billede foran McDonald's

Brandy Young er skolelærer på Godley Elementary School i den amerikanske stat Texas. Her underviser hun otteårige børn, som går i anden klasse.

Et af børnenes forældre - Samantha Gallagher - er meget tilfreds med Brandy Youngs initiativ. Derfor har hun delt hendes brev på det sociale medie Facebook.

Her er Brandy Youngs besked gået viralt med mere end 67.000 delinger siden den 17. august.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip