'Legend' blev skudt to gange mens han beskyttede familien mod indbrudstyve

En hund, som meget passende hedder 'Legend' (Oversat: Legende), blev den 17. februar skudt to gange af tyve, som brød ind hos dens familie. Kuglerne faldt, da Legend forsvarede familien mod tyvene, fortæller Patch.

Sidst på eftermiddagen d. 17. februar opdagede Damien Strickland, at nogle suspekte typer var fulgt efter ham mod hans hus. Men inden han nåede indenfor blev han slået ned. De trak ham herefter ind i huset, hvor hans kæreste, Mersadie Wells-Shahan, og svigermor, Brenda Cronk, prøvede at hjælpe. 

Læs også: Trofast hund opsnuser sin ejer på hospitalet - flere kilometer væk

Men deres hund, Legend, var også hjemme, og han røg resolut i flæsket på én af tyvene. Pludseligt blev der affyret skud og tyvene tog benene på nakken. 

Legend var blevet ramt to gange. 

Damien fik nogle flænger og Mersadie slap med småskader, som hun pådrog sig, da tyvene prøvede at binde hende med gaffatape.

Læs også: Han ligner en almindelig pitbull, men vent til han ser sin ejer: Så får du et chok

- Den hund reddede mit liv,- siger hun til Bay News 9.

Politiet var hurtigt på gerningsstedet og startede en jagt på de formodede gerningsmænd. Kort efter fandt de to mænd, som passede på beskrivelserne. Ved nærmere eftersyn kunne politiet hurtigt konstatere, at de havde de rigtige mænd. Den ene blødte nemlig kraftigt fra det sår, som han fik da Legend bed ham. 

Legend forventes at komme sig helt. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip