Leopard sniger sig ind på dyrepasser: Uventet helt griber ind og redder hans liv

Det gælder om at være opmærksom og have øjne i nakken, når man som dyrepasser omgås store rovdyr som tigere, løver og leoparder. Man kan aldrig helt tillade sig at slappe af, må en mexicansk dyrepasser sande.

I en dramatisk video fra en stor ‘katte’-zoo i Mexico ses det, hvordan dyrepasseren Eduardo Serio er gået ind til de store kattedyr og klapper en løve på maven, mens han taler med personen, der filmer. Eduardo Serio er omgivet af løver, der slapper af på jorden.

I baggrunden lurer både leoparden Dharma og tigeren Aztlan. Langsom begynder leoparden at nærme sig den intetanende dyrepasser. Pludselig sætter den i løb for formentlig at springe på Eduardo Serie, men tigeren springer på leoparden og forhindrer angrebet, som nemt kunne være endt med en død dyrepasser.

Læs ogsåHun bliver skrækslagen, da hunden bider hendes datter - så ser hun faren i græsset og hylder dens hurtige reaktion

Dharma kan efterfølgende ikke dy sig for at kradse dyrepasseren på benet.

Videoen stammer fra sidste år, men den er først blevet populær, efter den er endt på det sociale medie Reddit for nylig.

Flere seere sætter spørgsmåltegn ved, om tigeren Aztlan virkelig forsøger at redde dyrepasseren, eller om den bare er legesyg.

Se videoen her og bedøm selv:

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip