Lille røgeri tilbyder drømmejob: Hvem vil prøvesmage vores bacon?

Fra de grønne griseindhegninger i Sønderjylland kommer her en sprød nyhed til alle danskere med en sulten kærlighed til bacon.

Vilstrup Bacon fra Haderslev søger nu en såkaldt 'baconista' – en frivillig person til at prøvesmage røgeriets forskellige produkter.

I et usædvanligt jobopslag på Facebook fremgår det, at du skal være indstillet på at sætte dine tænder i bacon fra toscanske grise og velsmagende vildsvin, hvis du vil påtage dig rollen som smagsperson for virksomheden.

- Der venter dig blandt andet vores prisvindende bacon af vildsvin, bacon fra den toscanske gris, bacon fra en munkegris og helt nye typer bacon, som endnu ikke er blevet lanceret, skriver Vilstrup Bacon i opslaget.

Læs også: Vi vidste det: Bacon forlænger dit liv

Den rette kandidat forpligter sig til at komme med konstruktiv feedback på de kødfyldte og forskellige smagsoplevelser til Vilstrup Bacon, der vil betale dig for ulejligheden med - jeps - bacon.

Der er med andre ord tale om en ulønnet stilling, der løber til årets udgang.

- Du modtager dog en ordentlig portion bacon løbende, skriver Vilstrup Bacon i opslaget på det sociale medie, hvor du i din ansøgning skal forklare, hvorfor netop du er den perfekte til spise og bedømme bacon.

Læs hele opslaget herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip