Mand bebrejder hustru for konstant at komme for sent på arbejde: Så fortæller hun sandheden til kollegerne

Foto: Shutterstock.

Kvinden valgte at fortælle sandheden til sin mands kollegaer.

En hyggelig middag endte slet ikke som forventet for et par.

I et opslag på Reddit fortæller kvinden om aftenen, hvor hendes mand havde inviteret kollegaer til spisning.

Aftenen forløb fint, men så skete følgende:

“Jeg kunne se, at han forsøgte at ‘imponere’ dem, da de er ældre end ham. De talte om, at han er god til alt, bortset fra, at han altid møder for sent. Han trak på skuldrene og sagde, at det ikke er hans skyld. Han er altid forsinket,, da han vågner klokken 05:30, går tur med hundene, gør børnene klar til skole, laver morgenmad, rydder op i køkkenet, laver madpakker og bruger så næsten 40 minutter på at vække mig,” skriver kvinden.

“Jeg var helt forbløffet, jeg kunne ikke tro, at han talte om os. Jeg så det dømmende blik fra hans kollegaer, og de begyndte alle at fortælle ham, at deres koner ikke behandlede dem på denne måde. En af dem spurgte mig, om jeg gav min mand " et tak" for det store arbejde, han gør,” forklarer kvinden.

Foto: Shutterstock.

På det tidspunkt kunne hun ikke holde igen og fik sagt til gæsterne, at den historie var langt fra sandheden.

I opslaget på Reddit forklarer hun, at hver morgen er ‘et mareridt’ hos parret. 

“Han bliver i sengen til klokken 7.30 og nægter at vågne op. Han blive så sur, slår vækkeuret fra og skubber sin telefon ned af natbordet. Lægger puden over hovedet. Bogstaveligt talt skriger: 'Gå væk, jeg prøver at få lidt søvn', når jeg prøver at vække ham,” fortæller hun.

Denne version af virkeligheden valgte kvinden at dele med mandens kollegaer.

“Hans kolleger blev stille, og han så chokeret ud. Jeg forklarede, hvor meget jeg prøver at vække ham hver dag, og de begyndte at se på ham. Han så trist ud - og samtidig flov ud. Da gæsterne var gået, sagde han til mig, at jeg ødelagde hans ry og gjorde ham flov foran dem."

Nu er kvinden kommet i tvivl om, det var den rigtige måde at håndtere situationen på. På Reddit mener brugerne ikke, at hun skal have dårlig samvittighed.

"Din mand har brug for at ændre attitude. Hvordan vover han at kaste dig under bussen på den måde? Det er på tide, at han begynder at få sin egen r*v ud af sengen,” skriver en.

Hvad synes du? Var det okay, at kvinden valgte at sige sandheden til gæsterne?

 

 

Dagens Gossip