Mand er til fodboldkamp med konen, da fremmed pludselig rækker ham en håndskrevet besked - så styrter hans verden sammen

Foto: Shutterstock

Konen var optaget end noget helt andet end fodbold.

Det er ikke altid lige sjovt at være med ude, hvis manden eller konen har en særlig interesse, der skal passes og opleves. 

Det kan være manden følger sit yndlingshold i fodbold, imens kvinden er vild med at gå på museer, hvor modparten så må gå lige i hælene og gabe lystigt, imens man inderst inde gerne vil være et andet sted. 

Men alligevel var det en stor og grim overraskelse, da en amerikansk mand fra bilbyen Detroit var til en fodboldkamp med sin højgravide kone. skriver someecards.com

Læs også

Mand fanger sin kones utroskab med drone og ydmyger hende på nettet

En fremmede mand ligger nemlig  mærke til at konen sender tonsvis af sms’er under kampen, og hver gang manden ville holde om hende, gemte hun telefonen væk. 

Ved et nærmere eftersyn over kvindens skulder, kunne manden se, at det var en anden mand, som den højgravide kone sad og sms’ede lystigt og kælent med. 

Foto: Facebook

Derfor tog den fremmede mand sig sammen, og forfattede en lille seddel til den ivrige fodboldfan, der sad i komplet uvidenhed om sin egen kones fantasier:

- Jeg skrev ham en lille note, hvor der stod at han skulle tjekke hendes telefon for en mand, der hedder Jason, som hun har skrevet, at hun hellere vil være sammen med hele dagen. Efter kampen gik jeg op til manden og sagde, ‘jeg kender ikke dig og du kender ikke mig, men tag den her seddel og læs den, når du kommer hjem, og stol på mig.’ 

Den fremmede mand, der har delt historien på Facebook under navnet Lye, indrømmede at han var lidt småfuld, da han skrev noten, men at ‘det var ligemeget, da jeg hader falske mennesker,’ som han afsluttede sin historie. 

Læs også

Denne lille ting afgør om kvinder er utro

Hvordan ægtemanden med den højgravide kone tog oplysningerne, vides ikke. 

Men det gamle ordsprog om, at sandheden skal komme fra fulde folk, lever i bedste velgående.