Michelle var knust efter sin abort: 10 dage efter fik lægerne et chok, da de mærkede noget

Foto: Michelle Hue/Facebook

 

Michelle og Ross Hui fra Newbridge i Irland var jublende lykkelige, da de fik meldingen om, at de skulle være forældre. Det skriver Metro.co.uk.

I forvejen havde parret børnene Noah og Mya, men som alle forældre glædede de sig til endnu en familieforøgelse.

Michelles graviditet skulle dog vise sig at blive et sandt mareridt.

Foto: Michelle Hue/Facebook

For da hun havde passeret 6. uge, mærkede hun pludselig kraftige smerter i maven en dag på vej til arbejde.

Efterfølgende begyndte den stakkels kvinde at bløde fra underlivet og panikslagen ringede hun med det samme efter Ross, der straks kørte sin hustru på hospitalet.

Efter flere undersøgelser kunne lægerne desværre bekræfte parrets værste anelser: Deres lille barn var dødt, og efterfølgende fik Michelle to piller, som skulle rense livmoderen og forhindre infektion efter aborten.

Yderligere undersøgelser viste, at Michelles havde en lille blodprop i livmoderen, der var nødvendig af operere ud.

Derfor fik forældrene lov at tage hjem og sunde sig over på deres tab, inden de skulle vende tilbage til hospitalet.

10 dage senere stod Michelle og Ross igen overfor lægerne, der skulle foretage en udskrabning af Michelles livmoder, men pludselig skete det umulige.

Foto: Michelle Hue/Facebook

For da lægerne begyndte at undesøge Michelle, kunne de pludselig ane et lille, men fast hjerteslag fra kvindens livmoder.

Det viste sig, at Michelle utroligt nok stadig var gravid på trods af sin abort. Hun havde nemlig ventet tvillinger – noget som lægerne i første omgang ikke havde kunne se.

Og selvom hun havde mistet det ene foster, så levede det andet stadig i bedste velgående.

Ingen af lægerne kunne forklarer, hvordan det overhovedet var muligt, men det var også underordnet, da sorg nu var vendt til lykke og stor overraskelse.

Og efter ni måneders graviditet fødte Michelle helt planmæssigt den lille pige Megan, der i dag er er fyldt to år og som er aldeles sund og rask.

Foto: Michelle Hue/Facebook

Siden er har endnu mere baby-lykke tilsmilet familien Hui, for i oktober blev Michelle og Ross forældre igen. Denne gang til tvillinger – to små drenge – som denne gang kom til verden uden nogle komplikationer.

Foto: Michelle Hue/Facebook

 

 

Dagens Gossip