Mor advarer om et nyt farligt stof: Deler hjerteskærende billeder af sin datter

Emil Ryttergaard

393 uger siden

|

10/01/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
16-årige Leah mistede livet efter en farlig pille, og nu advarer moren om faren ved stofferne.

Dagens topnyheder

Stoffer er farlige, men sandheden om de hårde stoffer er ikke altid lige let at se i øjnene. 

Det måtte den engelske mor Kerry Robinson erfarer, da hun så sin 16-årige datter liggende i hospitalssengen efter at have taget blot én ecstacy-pille, skriver The Ladbible.com.

Ikke desto mindre tog Kerry en modig beslutning, og tog et billede af den bevidstløse datter til skræk og advarsel for andre unge, der kunne finde på at tage stofferne. 

- Min datter fik en hjerneskanning og blev lagt i et kunstigt koma, fordi hun tog ecstasy. Hun har det ikke godt, men jeg elsker hende så højt, skriver moren på Facebook.

Dagen efter lagde moren endnu et billede op: 

- Dette er hvad ecstasy gør ved dig, når du tager dem. Min stakkels pige! Du skal blive rask igen. Vær sød ikke at tage dem, beder moren indtrængende. 

Hun lagde billedet op på Facebook for at skabe opmærksomhed på farerne ved at tage de små farverige piller. Hendes egen datter tog pillen ved en fest i juledagene, og er siden vågnet op. Men to andre unge fra den samme fest blev også indlagt efter at have taget stofferne. 

- Jeg bebrejder mig selv hele tiden, men unge vil altid gøre dumme ting. Hun (Leah, red.) led af underafkøling, så hun var meget heldig, at hun blev  fundet i tide. Jeg håber nu, at de unge vil tænke sig om en ekstra gang, inden de tager sådan nogle piller, siger Kerry Robinson.