Mor får piercet sin fire måneder gamle baby: ‘Når de er så små, mærker de de ikke’

Ane Sørensen

364 uger siden

|

16/07/2017
Viralt
Foto: SWNS/Polfoto
Foto: SWNS/Polfoto
En amerikansk mor har fået de sociale medier til at rase med en video, hvor hun får lavet huller i ørerne på sin fire måneder gamle datter.

Dagens topnyheder

En video med amerikanske Crystal Lynn og hendes fire måneder gamle datter Emily har vakt stor opmærksomhed på internettet de seneste dage.

I videoen ser man Crystal Lynn sidde med Emily på skødet, mens den lille pige får lavet huller i ørerne. Først ser datteren veltilpas ud og smiler, men da ringene bliver skudt i, begynder hun straks at skrige.

Det skriver britiske Mirror.

Foto: SWNS/Polfoto

Optagelserne har fået brugerne til at rase på de sociale medier, hvor flere mener, at der er tale om børnemishandling. 

Det har fået 34-årige Crystal Lynn til at forsvare sin beslutning om at give datteren huller i ørerne:

- Vi valgte at pierce vores datters ører i en ung alder, fordi det er bevist, at de fleste af dem, der venter, til de bliver ældre, omkring 5 - 10 år gamle, som regel ender med at få infektion, fordi de ikke kan lade være med at røre ved dem, siger Crystal Lynn til Mirror og fortsætter:

Foto: SWNS/Polfoto

- Når man piecer dem som små, mærker de det ikke. De føler måske 30 sekunders smerte, hvis overhovedet nogen smerte, og vi forældre tager os af pieceringen, som det er mindre sandsynligt, at de piller ved, siger Crystal Lynn.

Foto: SWNS/Polfoto

Ifølge moderen kan Emily ikke længere huske, da hun fik hullerne, datteren er meget glad for sine øreringe og kan tage dem ud, når som helst, hun har lyst til det.

- Hvorfor vil du udsætte dit barn for smerte, når det er moderen, der skal passe på dem? Lad dem vælge selv, når de er gamle nok.

- Endnu en ting, der burde være ulovlig, til børnene kan beslutte det selv. Det er mishandling, ganske enkelt.

Andre forældre er dog enige med Crystal Lynn og fortryder ikke, at de har valgt at give deres babyer huller i ørerne. 

Du kan se videoen med Crystal Lynn og Emily lige herunder.