Mor frygtede første skoledag for søn med Downs syndrom: Rå bikere gjorde det til en uforglemmelig dag

Sommerfugle basker med vingerne som vilde dyr i maven, når kalenderen viser starten af august og skolestarten står for døren.

De fleste børn ser med positive forventninger frem til dagen, hvor de skal møde deres nye klassekammerater, men for et mindretal af børnene er de håbefulde sommerfugle erstattet af en nervøs klump i maven.

En frisk start på en ny skole kan være en nervepirrende og uoverskuelig begivenhed, hvis barnet tidligere har oplevet mobning i skolegården eller klasselokalet.

I den amerikanske delstat Pennsylvania var Sean Maehrers mor nervøs for, hvordan det ville gå sin søn, da han sidste år skulle starte på en ny skole.

Drengen med Downs syndrom var tidligere blevet mobbet af sine klassekammerater, men nu ventede en frisk start på en ny skole i byen Allentown.

Læs også: 11-årige Mikkel er blevet mobbet siden børnehaven - nu får han hjælp af 200 bikere

Moren satte sig til tasterne og luftede sine bekymringer på Facebook, hvor en lokal gruppe af motorcykelentusiaster læste opslaget om, hvordan det mon skulle gå kvindens teenagesøn.
 
De besluttede sig for at hjælpe Sean Maehrer med at få en god start på skolen.

Gruppen mødte op ved drengens hjem, da den store dag stod for døren, og på behørig vis blev han eskorteret hen til den nye skole til lyden af de brummende hestekræfter.

Der var tale om en tydeligvis glad Sean Maehrer, der nød opmærksomheden fra bagsædet af en motorcykel.

Tanken var, at mulige tyranner ville holde sig i skindet og ikke mobbe den nye elev, hvis de så det imponerende syn af, hvordan han ankom til skolen.

Hjemmesiden Little Things skriver, at det fortsat går godt for Sean Maehrer på skolen, hvor flere af de rå bikere ofte kigger forbi for at se, om deres fartglade kammerat stadig trives med de andre børn.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip