Mor gemmer et babybillede af sine mistede døtre - pludselig dukker det op på Facebook

Skrevet af Ane Sørensen

13/01/2017
Foto: Privat
Foto: Privat
Starla Medlock og Jeannie Toomeys forældre blev skilt, da de stadig var små piger. 40 år senere blev de endelig genforenet med deres biologiske mor.

Dagens topnyheder

Da Starla Medlock og Jeannie Toomey stadig var små piger, fik deres far John Thompson forældremyndigheden over dem og flyttede til USA med sine døtre.

Det skriver Little Things.

40 år er gået siden og søstrene, som nu er voksne kvinder på henholdsvis 42 og 43 år, har lige siden haft et stort ønske om at finde frem til deres biologiske mor Lani.

- Vi spurgte vores far meget om vores mor, og han talte aldrig dårligt om vores mor til os. Han sagde bare, at hun ikke kunne tale engelsk, fordi hun er thailænder, og han sagde, at hun troede, at fordi vi var amerikanere, og han var i militæret, kunne han tage sig bedre af os og tilbyde os et bedre liv, end hun kunne, siger Starla Medlock til ABC News.

Starla Medlock og Jeannie Toomeys forældre mødte hinanden, da han var udsendt i Vietnam. Parret blev gift, men lod sig skille igen efter få år. 

Søstrene havde flere gange forsøgt at lede efter moderen på internettet, men uden held, fordi de havde så få informationer om hende. 

I et forsøg på at finde frem til moderen, delte Starla Medlock og Jeannie Toomey derfor et gammelt billede af sig selv på det sociale medie Facebook. Det viste sig, at moderen havde båret rundt på det samme billede af sine små piger i årevis.

Den 30. december fik Starla Medlock pludselig en besked på Facebook. Det viste sig, at den var fra moderens nuværende mand. 

Han tog sin kone med til USA, og den 3. januar 2017 var ventetiden dermed forbi, da mor og døtre endelig blev genforenet i lufthavnen Kansas City Airport.

Se det bevægende møde i videoen lige herunder.