Mor i chok, da hun ser nyfødt baby - første gang det er sket i 50 år

Emil Ryttergaard

368 uger siden

|

18/06/2017
Viralt
Foto: Ker-Fox
Foto: Ker-Fox
Da den 29-årige mor så barnet for første gang, tabte hun underkæben. Barnet var nemlig slet ikke, hvad den unge mor havde forestillet sig.

Dagens topnyheder

Det var ikke sket i 50 år. 

Da Dara Crouch fra staten Georgia i USA gik i fødsel og måtte gå igennem den smertefulde proces, vidste hun præcis, hvad der ville ske. 

Som sin mor og mormor var der ingen overraskelser i vente, da jordmødrene spændt fulgte fødslen og så med på sidelinjen. 

Men selv for hærdede jordmødre, kunne ingen have forestillet sig det kæmpe chok i moderens ansigt, da Dara Crough så sit barn, skriver Popsugar

Den afklarede mor var nemlig fuldstændig overbevist om, at hun skulle til at føde en lille pige, som hendes mor og mormor havde fået før hende. 

Faktisk havde ingen af kvinderne født en eneste søn i 50 år. 

Men den 25. april skete det endelig, og da moderen kiggede op, fortalte jordmødrene, at hun havde født en lille og rask dreng. 

- Da min jordemoder Melissa, løftede ham op, var jeg i totalt chok. Det var en dreng, og jeg gik fuldstændig i i spåner, siger Dara Crouch til Popsugar. 

Forældrene havde ikke fået noget af vide om barnets køn, og da først de paniske tanker havde lagt sig på hylden, kunne de to forældre tage imod deres nye lille søn med stor glæde

- Jeg er så spændt og overvældet og elsker ham så meget, jeg kunne slet ikke forestille mig, at det kunne have været anderledes, siger den glade mor til nyhedssiden. 

Forældre søger barnepige til 420.000 kroner i løn - men der er en uhyggelig hage