Mor til tre blev tvunget til at flytte ind i en garage: Men se nu, hvordan hjemmet ser ud

I 2007 styrtede Rina Dixon og hendes tre børns verden i grus, da manden og faderen til børnene blev dræbt. 

Tilbage stod den hjemmegående mor til tre med et hus, tre børn i sorg og en masse regninger, der skulle betales. Rina skyndte sig at finde nogle jobs, som hun arbejdede på i noget, der mindede om døgndrift.

Det var desværre ikke nok til at holde rudekuverterne med rykkere væk, og til sidst blev familien på fire nødt til at flytte til et mindre attraktivt og usikkert kvarter.

Et skyderi i området blev dråben for Rina Dixon, der derefter pakkede familiens ting sammen og flyttede hjem til sin mor i den californiske by Sacramento. Der var ikke mere plads, end de 18 kvadratmeter, garagen kunne byde dem, men her boede de fire så sammen i flere år – uden noget privatliv eller meget plads.

Der var iskoldt om vinteren og glohedt om sommeren, intet rindende vand eller elektricitet, men i det mindste var det tre år i sikkerhed.

Til sidst blev det dog for meget af det gode, og Rina kontaktede derfor hjælpeorganisationen “Habitat for Humanity of Greater Sacramento”, der besluttede sig for at hjælpe hende med at give børnene et bedre liv og en lysere fremtid. Organisationens arbejde går ud på, at hver familie melder sig som frivillige til at hjælpe andre med at bygge et hus ved at give mindst 500 timer i alt af sin tid til byggeprojekter.

Rina, der er single, lagde 492 timer selv, da ingen af hendes børn er fyldt 16 og derfor ikke måtte hjælpe på byggelokationerne (på nær hendes datter, der nåede at fylde 16, inden projektet sluttede og dermed kunne hjælpe lidt).

I foråret kunne familien og de frivillige således endelig sætte sidste hånd på Rina og børnenes hus.

Der er håndskrevne noter fra de frivillige overalt i huset, som ønsker dem held og lykke fremover.

Huset inkluderer tre soveværelser, to badeværelser, og det bedste ved stedet er, at det er bygget for et lån med nul procent i rente, så Rina har en mulighed for at nå at betale det og familiens regninger af, uden at blive ruineret. Sådan ser hjemmet ud:

Familien var selvsalgt i tårer, da de endelig fik nøglerne til deres nye hjem – efter næsten ni år med sorgen efter deres tab af faderen og ikke mindst slidet med at flytte og bo på 18 m2 sammen.

Under overdragelsesceremonien udtalte Rina Dixon da også, ifølge LittleThings:

- Jeg kom hjem en dag og så på mine børn og de forhold, vi boede under – i en garage -, og så sagde jeg til mig selv, at jeg nægter at give op. Jeg nægter simpelthen at lade mine børn se mig give op.

Hendes gåpåmod har dermed nu båret frugt.

Læs også: Hjemløs kvinde insisterer i 16 år på, at kommunen skylder hende 650.000 - viser sig, at hun har ret
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip