Nichole stak sine hænder ind under en håndtørrer - to dage senere fik hun et chok

Et eksperiment med en håndtørrer er gået viralt.

En ung kvinde fra USA har lavet sit eget lille forsøg med en håndtørrer på et offentligt toilet, som nu bliver delt vidt og bredt på sociale medier.

Amerikanske Nichole Ward får ualmindeligt stor opmærksom på sociale medier, efter at hun har delt resultatet af et opsigtsvækkende eksperiment med en håndtørrer på et offentligt toilet.

Den unge kvindes advarsel på Facebook er blevet delt mere end en halv million gange, og flere medier har taget historien op. 

Hendes opslag er ledsaget af et ulækkert billede af bakterier og svamp, som har formeret sig med lynets hast efter mødet med den offentlige håndtørrer.

Læs også

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

- Okay, venner. Er I klar til at blive blæst bagover? Dette er, hvad der er vokset i en petriskål på få dage. Jeg stak den åben ind under en håndtørrer på et offentligt toilet i tre minutter. Ja, kun tre, skriver Nichole Ward på Facebook.

- Brug aldrig sådan en til at tørre dine hænder igen. Dette er de mange stammer af mulige patogene (sygdomsfremkaldende, red.) svampe og bakterier, som hvirvler rundt om i dine hænder, og du tror, at du går ud med rene hænder. Selv tak. Dette opslag er kun for at oplyse, ikke for at skabe frygt, tilføjer hun.

Nichole Ward, der kommer fra Californien i USA, hævder, at hun holdt petriskålen ind under en håndtørrer af mærket Dyson i tre minutter, hvorefter hun ventede i 48 timer, skriver The Sun. Og resultatet er så angiveligt det, hun har delt et billede af på Facebook.

48 timer efter at have været i nærkontakt med en håndtørrer på et offentligt toilet.

Nicole Ward siger, hun er færdig med offentlige håndtørrer.

Det er uvist, hvilken videnskabelig baggrund Nichole Ward har. 

Dyson har reageret på resultatet af den unge kvindes hjemmelavede forsøg med forbavselse.

- Vi er meget overraskede over disse resultater og usikre på, hvilken metode der er anvendt, siger en talsmand, som tilføjer, at Dysons Airblade-håndtørrer beviseligt er hygiejnisk og brugt af hospitaler, restauranter og virksomheder over hele verden. 

Læs også

Danske læger advarer: Hundredevis af kvinder har uhelbredelig sygdom i skeden - uden at vide det

Alligevel har Nicole Wards opslag fået voldsomt stor opmærksomhed på Facebook, og flere personer tilkendegiver i kommentarsporet, at de fremover vil nøjes med at tørre deres hænder med papir. 

Hovedpersonen selv skriver også i kommentarsporet, at hun fremover vil lade sine hænder lufttørre.

Se hele opslaget herunder.

Kvinde gik ud med skraldet: Da to drenge hørte en frygtelig lyd fra skraldespanden, kom politiet

 

Dagens Gossip