Nu skal du kigge væk: Kvinde fjerner kæmpe cyste fra kærestes ansigt

En 10 minutter lang video går i disse dage nettet rundt og skaber væmmelse. Og det er måske ikke så underligt. Videoen viser en unge mand, hvis kæreste, presser en bumselignende genstand på hans kind og ud kommer noget knap så lækkert. Det skriver avisen Daily Mail.

Det viser sig at være en epidermoid cyste, manden ved navn Aaron har på sin kind. Normalt bliver den slags cyster fjernet hos lægen, hvor patienten får bedøvelsesmiddel og til sidst bliver syet sammen.

Læs også: Læge putter dråber i piges øre: Så kommer et dyr til syne og stikker af

Men i videoen med titlen ‘Aarons eksorcisme' bruger kæresten, som kun næves Lila W, en skalpel, en tang, en neglesaks og de bare hænder til at få den mærkelige klump ud af kærestens kind, hvilket ikke er anbefalesværdigt.

På kort tid har mere end en million forfærdede seere set den ubehagelige video på YouTube. Og kommentarerne vælter ind fra læger og almindelige folk.

- I denne video bliver en ægte cyste fjernet, hvilket er ret chokerende, udtaler hudlægen, Debra Jal fra New York til Daily Mail.

Hudlægen forklarer, at inde i cysten er der en tyk substans, som har en stærk lugt, som minder om gammel ost. Cysten opstår, når en større ophobning af proteinet keratin, som naturligt vokser i hudceller, bliver fanget under hud, som er blevet beskadiget af fx akne eller solen.

Læs ogsåSådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Efter flere løftede pegefingre fra seere, har kvinde med skalpellen Lila W skrevet følgende kommentar:

- Lad venligst være med at kommentere og pege fingre over, at han skulle være gået til lægen, eller at jeg ikke vidste, hvad jeg lavede. At tage til lægen var ikke en mulighed, og jeg vidste, hvad jeg lavede. Langt hen af vejen.

Se videoen her:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip