Popstjerne i strid modvind: Her er billedet, hvor hun ammer sin lille datter

Popsangerinden Pink har i anledning af National Breastfeeding Week delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun sidder og ammer sin lille datter Willow.

- Jeg deler stolt dette billede af en meget sund og naturlig handling mellem mor og barn, skriver 36-årige Pink blandt andet til billedet.

 

In honor of #nationalbreastfeedingweek2016 I proudly post this photo of a very HEALTHY, NATURAL act between mother and child. Taken in Helsinki by a very supportive and proud Papa.

Et billede slået op af P!NK (@pink) den

10. Aug 2016 kl. 3:34 PDT

Billedet er ikke nyt - det blev faktisk taget helt tilbage i år 2012. Men den prisvindende sangerinde mente altså, at dette var en oplagt lejlighed til at finde det frem fra gemmerne.

Hundredvis af Instagram-brugere har rost Pink for at være en inspiration og for bakke op om de ammende småbørnsmødre. Andre kritiserer hende dog for at dele ‘for meget’.

- Det kommer ikke mig ved, hvor længe folk ønsker at amme. Men det der er bare at dele for meget, efter min mening, skriver en af de mange brugere, der har kommenteret billedet.

Pink er ikke den første kendis, der er stået frem for at bakke op om amning. For nylig delte den amerikanske skuespiller Liv Tyler for eksempel et billede, hvor hun sidder og ammer sin lille pige.

 

Sunday morning snuggles with my baby girl. So grateful for this precious gift.

Et billede slået op af Liv Tyler (@misslivalittle) den

24. Jul 2016 kl. 9:54 PDT

Siden Pink delte sit billede for tre dage siden, har det fået mere end 86.000 likes og knap 1.000 kommentarer på det populære medie.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip