Så jaloux er du ifølge dit stjernetegn

Skrevet af Redaktionen

05/12/2015
Kan du genkende dig selv eller dine venner?

Dagens topnyheder

Næsten alle mennesker kender følelsen af jalousi. Men der er stor forskel på, hvordan og hvor ofte, vi oplever den. 

Her spiller stjernetegnene en rolle i forhold til, hvordan vi tackler den svære følelse.

Vædderen (21/3-19/4)
Uanset hvor selvsikker en vædder virker, har han eller hun ofte en underliggende usikkerhed. Derfor kan det være lidt af en rutsjebanetur at være sammen med dig. I virkeligheden kan vædderen egentlig godt lide lidt drama.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren er stædig og bryder sig ikke om at vise sine følelser til andre mennesker. Du er meget rationel og bliver derfor ikke særligt jaloux. Hvis du bliver mistænksom, følger du dine instinkter.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen ved, at det at være tro er en personlig udfordring, men derfor forventer han eller hun alligevel, at deres partnere er det. Du har intet problem med at fortælle din partner, at du er jaloux, så vedkommende bekræfter dig. Du er som regel ret god til at holde styr på dine følelser, men sommetider er du alligevel en smule jaloux.

Krebsen (21/6-22/7)
Krebsen er sjældent jaloux. Det skyldes, at når du har en partner, er du fuldstændig forelsket i vedkommende og forventer at det er gengældt. Hvis du bliver jaloux, holder du det for dig selv, ind til det bliver til vrede. En krebs tilgiver aldrig at blive forrådt.

Løven (23/6-22/8)
Du må endelig ikke give andre mere opmærksomhed end løven får. De mindste ting kan få løven til at rase af jalousi.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen sætter stor pris på at have kontrol over sine følelser. Men under overfladen kan du være ekstremt jaloux. Hvis du ser i en jomfrus øjne, kan du se hans eller hendes sande følelser. Hvis de er mistænksomme, konfronterer de først, når de har undersøgt sagen - men så stoler han eller hun sandsynligvis aldrig på dig igen.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten har to ønsker: At blive holdt af og at undgå konflikt. Men desværre har vægten en tendens til at være usikker og kan blive jaloux. Du vil gøre alt for at undgå konfrontation og skjuler din jalousi.

Skorpionen (23/10-21/11)
Skorpionen er det mest jaloux af alle stjernetegnene. Men til gengæld kan du være meget kontrolleret omkring din jalousi og bruge den på en konstruktiv måde.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten er sjældent jaloux og selv hvis du er, vil du aldrig indrømme det. Men hvis du er skytten utro, vil vedkommende ikke tilgive dig.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken bliver hele tiden jaloux, men du vil ikke tale om det. Til gengæld vare dine jaloux øjeblikke aldrig særlig længe.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden er uforudsigelig og viser sjældent sine sande følelser til nogen. Du bliver ikke jaloux og hvis du gjorde, ville du droppe personen og straks sørge for at komme videre i livet.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken er det stjernetegn, som er mindst jaloux. Men du har alligevel dine øjeblikke. Fisken er empatisk og meget bevidst om andre menneskers følelser. Men du forlanger troskab, loyalitet og opmærksomhed.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: