Skilt i Brugsen forarger og forundrer: Tag to gange ‘luder-benzin’ for 33 kroner

“DISKO-DASKO
LUDER-BENZIN!
Flere varianter!”

Sådan står der på et prisskilt, der angiveligt er set i en af landets SuperBrugsen’er, og tilbuddet lyder på to styk for 33 kroner.

Billedet har vakt voldsom debat på nettet, efter Facebook-siden Andershemmingsen.dk har lagt det på de sociale medier. Det er liket af over 5000 brugere på Facebook og delt hundredevis af gange.

Men det er ikke alle, der tror, skiltet er troværdigt.

- Det er ikke gået op for dig endnu at det nok er de ansatte der bare laver skiltet hurtigt, tager et billede, sender til dig, sætter det rigtige op igen?, spørger Rasmus Benjamin Nielsen i kommentarfeltet under opslaget.

Læs også: Efter kvindernes kampdag: Denne vaskeanvisning har gjort kvinderne rasende

Andre morer sig kosteligt over billedet, men mener, at prisen er lige peberet nok.

Til BT siger informationsdirektør hos Coop Jens Juul Nielsen, at han tror, skiltet er fabrikeret. 

- Jeg tror kun, det er et skilt, der eksisterer på Facebook. Jeg har i hvert fald ikke set nogen beviser for, at det skulle findes i en butik, siger han til avisen og understreger, at hvis skiltet findes i virkeligheden er det “fuldstændig uacceptabelt”.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Andershemmingsendk.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip