Skjult kamera skulle filme vilde dyr i skoven - men ejerne måbede, da de så disse uhyggelige optagelser

Nils Würtzenfeld

396 uger siden

|

05/12/2016
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
Bizarre optagelser dukkede op på et overvågningskamera, der skulle filme vilde dyr.

Dagens topnyheder

Ved den tjekkisk-polske grænse står et kamera, der har til formål at filme områdets dyreliv i smug. Det var dog noget helt andet, og meget mere foruroligende end skovens dyr, som overvågningsbillederne fangede. Det skiver Metro.

For da folkene bag det skjulte kamera for nylig var ved at gennemgå optagelserne, dukkede billeder op, som mest af alt lignede noget fra en gyserfilm.

Privatfoto

Et nøgent væsen kravlede nemlig på alle fire igennem skovbunden ved nattetide, og har sikkert fået det til at løbe koldt ned at ryggen på dem, de personer, der chokeret gennemgik optagelserne.

Der skulle dog vise sig at være en naturlig forklaring på de mærkværdige billeder.

Privatfoto

For da optagelserne blev overdraget til tjekkisk politiet, fandt man frem til, at det mystiske 'væsen' i virkeligheden var en 21-årige tjekke, der efter indtagelse af LSD troede, at han var en tiger. Derfor havde han smidt alt sit tøj for at kravle nøgen gennem skoven.

Det var i hvert fald, hvad den 21-mand forklarede politiet, efter de via andre overvågningsbilleder kunne afsløre 'tigerens' sande identitet.

Privatfoto

Manden, der forklarede, at han som tiger fik færden af noget, som han fulgte, viste sig at have kravlet knap 25 kilometer langs grænsen til Polen i et skovområde. 

Manden blev dog frikendt for diverse anklager, da han ikke havde noget LSD på sig, da han blev kontaktet af politiet.