Smart t-shirt hitter: 3D-trøje giver dig større bryster

Foto: YouTube

Japanske designere har skabt en t-shirt, der giver illusionen af større bryster.

Kvinder, der udadtil gerne vil fremstå væsentlig mere storbarmede, end de i virkeligheden er, har i årevis tyet til pushup-bh’en for at give brysterne lidt ekstra fylde.

Nu er der imidlertid godt nyt til de kvinder, der ønsker sig større bryster, men som ikke gider smide en formue efter dyre bh’er - eller gå hele vejen og lægge sig under kniven. Det skriver britiske Mirror.

Den japanske virksomhed ekoD Works har nemlig lanceret en t-shirt, der ved hjælp af en optisk illusion kan udkonkurrere enhver pushup-bh ved at give ejerkvinden et par imponernede bryster adskillige numre større end dem, som hun er blevet udstyret med fra naturens side.

Læs også

Ups! Nadia gjorde uforklarligt fund i sin chipspose

På t-shirtens forside ses en masse sorte firkanter opdelt af hvide streger, og det er denne specielle optisk illusion, der får brysterne til at syne væsentlig større.

Den simple mirakel-t-shirt kan købes online for kun 28 pund - cirka 233 danske kroner - og dette tilbud har kvinder verden over ikke kunne takke nej til.

I hvert fald er de første eksemplarer af trøjen blevet revet væk, hvilket har gjort, at ekoD Works har måtte melde udsolgt på grund af en overvældende interesse.

Læs også

Kvinde hører bankelyde fra sin have: Da hun løber derom, kan hun ikke tro, hvad naboerne har gang i

Dog lover det japanske firma, at man atter vil sætte trøjen til salg, så snart den igen er på hylderne.

Skulle du være interesseret i den omtalte snyde-trøje, kan den købes her.

Rundt om på nettet har t-shirten fået stor opmærksomhed - ikke mindst på forummet Reddit, hvor én kvindelig bruger humoristisk skriver:

Læs også

Kendte til hemmeligt ø-bryllup: Populær tv-vært gift i smug

- Folk kommer til at sprøge mig, hvorfor jeg altid har den samme trøje på på alle billeder fra nu af.

Og det er åbenbart ikke kun hos kinder, at trøjen vækker interesse.

- Laver de også bukser til mænd? skriver en mandlig bruger.

Du kan se en video af t-shirten samt hvordan den virker herunder:

 

Læs også

5:2 Kuren - Det er ikke uden grund, at 5:2 Kuren er blevet så populær – for her er endelig en kur, der ikke forudsætter, at du skal være udstyret med en vilje af stål for at kunne få gavn af den på sigt.

Snabel a - Du kender det lille tegn rigtig godt fra hverdagen, når sender emails, men hvor kommer snabel a egentlig fra? Få historien bag snabel, der med garanti rummer både overraskende og sjove oplysninger, her.

Sygedagpenge - Her finder du reglerne for sygedagpenge udbetaling 2018 og sygedagpengeloven. Bliver du syg som lønmodtager eller ledig kan du søge om sygedagpenge.

 

Dagens Gossip