Sønnen bad om at få to madpakker med i skole: Da moren fandt ud af årsagen, blev hun rørt

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

05/07/2024
Viralt
Foto: Josette Duran
Foto: Josette Duran
Da moren fandt ud af årsagen bag, gik hun straks i gang med at pakke to madpakker.

Dagens topnyheder

Det har altid været en del af hendes faste rutine, at Josette Duran, en mor fra Albuquerque, New Mexico, sørgede for at lave sin søns madpakke, inden han skulle i skole. 

Det begyndte dog at undre hende en smule, da hendes søn pludselig bad om at få to madpakker med i skole i stedet for en. 

Da hun spurgte sønnen om, hvad årsagen var, blev hun både stolt og rørt. 

Det hele begyndte, da Dylan en morgen bad sin mor om at lave to madpakker. Josette spurgte forundret, om han ikke blev mæt af en enkelt madpakke. 

Dylan forklarede, at den ekstra madpakke var til en klassekammerat, der kun havde en frugtpose til frokost, fordi han ikke havde penge til mere. Josette var straks med på ideen og begyndte at lave ekstra frokost til drengen.

Et taknemmeligt møde

Efter at have sendt snacks, sandwiches og opmuntrende beskeder med Dylan til hans ven, mødte Josette endelig drengens mor på skolen. "Hans mor takkede mig og sagde, at hendes søn klarede sig bedre i skolen, og at Dylan var hans bedste ven," fortalte Josette.

Da drengens mor tilbød penge som tak for maden, nægtede Josette at tage imod dem. Josette delte sin oplevelse i en Facebook Live-video, hvor hun forklarede, at det for dem bare var en normal handling. "Hold øjne og ører åbne. Sig noget. Vær ikke bange for at være venlig."

Nu er Josettes historie gået verden rundt, og hun håber på at kunne inspirere andre til at vælge venligheden.