Teenager opdager en kidnappet kvinde ved busstoppestedet - hans næste træk redder hende

17-årige Malyk Bonnet fra Québec i Canada har trukket overskrifter, efter han reddede en kidnappet kvinde for omkring en måned siden.

Den unge mand var ifølge CBC News på vej hjem fra arbejde - men ved busstoppestedet så han et par, der straks fangede hans opmærksomhed. Manden skreg af kvinden og skubbede hende.

- Han var ikke blid ved hende, og jeg begyndte at holde øje med dem, fordi jeg troede, at han ville slå hende. Så jeg nærmede mig dem en lille smule, siger Malyk Bonnet.

Parret bad Malyk om penge, så de kunne komme med bussen. Han gik ind i en dagligvarebutik, for at hente penge og havde et øjeblik alene med kvinden. Hun fortalte Malyk, at manden holdt hende fanget mod sin vilje.

Læs mere: Kidnapper forsøger at bortføre 7-årig pige: Men han havde ikke regnet med hendes 9-årige ven

Da det gik op for Malyk, hvor alvorlig situationen var, vidste han, at han blev nødt til at være forsigtig. Han vurderede, at det bedste, han kunne gøre, var at vinde mandens tillid. Derfor tog han bussen med de to og småsnakkede med manden.

Da de nåede deres destination, inviterede Malyk begge på frokost. Her gik han på toilettet, hvor han lånte en telefon og ringede til politiet. Kort efter kom de frem til stedet.

Det viste sig, at den 29-årige kvinde allerede var efterlyst. Kidnapperen var hendes ekskæreste, som havde tilhold mod at nærme sig hende, efter dødstrusler og overfald. Han blev arresteret på stedet og tiltalt for kidnapning.

Hør Malyk Bonnet fortælle om hændelsen i videoen herunder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: