Tjener møder sørgmodig kvinde i supermarkedet - dagen efter får han et mystisk brev

32-årige Kasey Simmons var på indkøb i sit lokale supermarked forleden, da han pludselig lagde mærke til en kvinde, som så utroligt trist ud.

Kasey Simmons henvendte sig til kvinden i et forsøg på at muntre hende op og insisterede på at betale for hendes indkøb. Da de forlod supermarkedet, skiltes deres veje.

Det skriver amerikanske Little Things.

Kasey Simmons er tjener på en restaurant i den amerikanske stat Texas. Dagen efter, han mødte kvinden i supermarkedet, havde han en aftenvagt på sit arbejde.

Pludselig kom en kvinde ind på restauranten og bestilte det billigste, de havde på menuen - en flaske vand med smag. Kort efter forlod hun restauranten igen.

Men kvinden efterlod sig en håndskrevet hilsen på en serviet og 500 dollar i drikkepenge (omkring 3.300 danske kroner red.).

På servietten stod der:

- På vegne af familien Sullivan, vil jeg gerne takke dig for at være den person, som du er. På en af de mest deprimerende dage på året (tre år siden min far døde), gjorde du min mors dag vidunderlig. Hun har smilet, siden du gjorde, som du gjorde. Varerene kostede kun 17 dollar (omkring 112 danske kroner red.), og du insisterede på at betale, fortalte hende, at hun var en smuk kvinde (red.).

Kunden var den triste kvinde i supermarkedets voksne datter, som ønskede at give den hjælpsomme tjener en venlig hilsen.

Se et nyhedsindslag om den hjertevarme historie i videoen lige herunder.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip