Tragedie: Tina ville udleve sin store drøm – den endte med at slå hende ihjel

Amerikanske Tina Werner havde besluttet sig for, at tiden var inde.

Efter 49 år på denne jord var tidspunktet kommet til, at Tina skulle i gang med at prøve alt på sin 'bucket list' – en liste over ting man ønsker at nå og prøve, før man dør. Det skriver The Sun.

For Tina handlede det om eventyr og om at udleve alle de ting, hun aldrig havde haft mod eller tid til at kaste sig ud i.

Det vides ikke, hvor mange punkter Tina Werners liste indeholdt, men vi ved, at hun ønskede at prøve at køre i svævebane. Det ved vi, fordi det blev det sidste, hun foretog sig.

Artiklen fortsætter under billedet

Arkivfoto: Shutterstock

Tina Werner aflagde nemlig onsdag et besøg hos Go Ape Zip Line and Tree Top Adventure i Lums Pond i Newark i staten Delaware.

Her stod hun klar på en platform 12 meter over jorden og ventede på, at hun skulle spændes fast i sikkerhedsudstyret, da hun pludselig faldt ud fra platformen.

Nu efterforskes hendes død, så man kan fastslå, hvad der skete og hvem ansvaret hviler på.

Artiklen fotsætter under billedet

Tina med sin datters til hendes bryllup. Foto Melissa Slater/Facebook

Efter det tragiske dødsfald har Tinas datter, Melissa Slater skrevet en hilsen på Facebook.

- I dag, for omkring tre timer siden, fik jeg at vide, at min mor er død. Fuld af kærlighed og eventyr. Jeg er taknemmelig for at være hendes datter. Min mor døde i færd med at færdiggøre sin 'bucket liste' -  en svævebane i Newark, skriver den ulykkelige datter, der dog i sorgen kan glæde sig over, at hendes mor døde glad og i jagten på eventyr.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip