Transkønnet kvinde finder sit livs kærlighed - opdager, at de har noget helt specielt tilfælles

Lige siden hun var en dreng, har den nu 23-årige Jamie O’Herlihy følt, at hun i virkeligheden var en lille pige, der var blevet fanget i den forkerte krop.

Siden hun var en ung mand på 14 år, betragtede hun sig selv som homoseksuel. Men sidste år sprang hun endelig ud som transkønnet.

Det skriver britiske Metro.

Læs mere: Transseksuel mand er gravid med sin kvindelige transseksuelle partner

Romantiske forhold har været lidt af en udfordring for Jamie O’Herlihy. Hun svor, at hun ville være single, til hun kunne blive elsket som en kvinde.

Efter tre år som single mødte Jamie O’Herlihy 24-årige Harry Matthews, som også er transkønnet. Harry Matthews er dog født som en kvinde, der følte sig som en mand. Det vidste sig at være kærlighed ved første blik. Lige siden, har det unge par nemlig været fuldstændigt uadskillelige.

Læs mere: Mand går til lægen med rygsmerter - finder ud af at han er gravid

- Det er som om, at skæbnen har ført os sammen, siger Jamie O’Herlihy.

- Det er meget følelsesladet at gennemgå denne forandring, så når man begge oplever det, kan man udvikle så stærke følelsesmæssige bånd ret hurtigt, tilføjer hun.

Læs mere: Danmark vil slette transkønnede fra sygdomsliste

Harry Matthews er næsten færdig med sit kønsskifte. Han har fået hormonbehandling og er blevet opereret. Jamie O’Herlihy skal netop til at i gang med sin rejse mod at blive fysisk at blive en kvinde.

Det forelskede par har lavet deres egen kanal på det sociale medie YouTube, hvor de fortæller om deres erfaringer og svarer på spørgsmål om deres liv som et transkønnet par.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip