Ung kvinde sendte sexede selfies til kæresten: Så spottede han hendes bedrag

Skrevet af Emil Ryttergaard

16/11/2016
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den unge kvinde blev afsløret af sine frække selfies.

Mest læste i dag

Nogle mennesker kan simpelthen ikke få nok. Hverken af dyre ting, mad eller elskere.

De to første ting sætter sine tydelige spor, men utroskab kan sløres længe, hvis man altså er snedig nok.

Men når lysterne får frit spil, så ryger fornuften også tit ud med badevandet, hvilket amerikanske Jackie måtte indse, da hun forsøgte at skjule sine sidespring for sin kæreste, skriver Elite Daily.  

Jackie ville nemlig snyde sig til lidt sex ved at sige til kæresten, at hun fløj til staten Atlanta med jobbet, men kæresten behøvede ikke at være Sherlock Holmes for at opklare, hvorfor den virile kvinde i virkeligheden var taget afsted. 

Da Jackie ankom til hotellet, sendte hun en fræk selfie til kæresten, da hun var på vej i bad, og kæresten så straks snittet til at se mere kød:

Foto: Privat foto

Men så spottede han pludselig noget i hjørnet af billedet - en kuffert, der tydeligvis ikke er kærestens egen. 

Foto: Privat foto

- Vent lidt. Er du alene?

- Selvfølgelig, jeg kender ikke nogen i Atlanta, svarede Jackie, der nu prøvede at forvirre kæresten med flere frække nøgenbilleder. 

Foto: Privat foto

Men kæresten fortsatte med at fatte mistanke. Han spurgte, hvilket værelse, hun boede på, så han kunne ringe og sige hej. Og så krakelerede løgnen.

Det viste sig, at hotellet ikke kunne finde Jackies navn i deres system. Værelset var i stedet booket i chefens navn, som kæresten længe havde mistænkt for at være Jackies elsker. 

Den forsmåede kæreste sendte en sidste vred sms:

- Jeg kan ikke tro, at du er så dum. At planlægge en tur med din chef, og sige at du tager afsted alene. Du kan finde dine ting på gaden i skraldeposer. Hyg dig med at bolle Tom, og REND MIG!