Vanessa adopterer en hjemløs hund: Da hun spotter tallet i dens øre, indser hun noget utroligt

Ane Sørensen

385 uger siden

|

22/02/2017
Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Vanessa Marie Rose opdagede til sin overraskelse, at hun og hendes nye hund Toby havde langt mere til fælles, end hun først havde overvejet var muligt.

Dagens topnyheder

Det var kærlighed ved første blik, da canadiske Vanessa Marie Rose mødte den ejerløse hund Toby for allerførste gang på dyreinternatet, hvor han ventede på at blive adopteret af en kærlig familie.

Den unge kvinde vidste straks, at den lille fyr med den pjuskede hvide pels skulle have et nyt hjem hos hende. Det skriver Little Things.

Foto: Privat

Foto: Privat

Men senere opdagede Vanessa Marie Rose, at Toby havde et tal tatoveret i sit ene øre - nærmest som en slags serienummer. Et vidnesbyrd om den lille hunds barske fortid.

Det viste sig, at dyreinternatet havde reddet hunden fra et andet internat, hvor han nær var blevet aflivet.

Inden Toby kom til det første internat, boede han hos en opdrætter, hvor han blev brugt til at avle hvalpe. Her tilbragte han de første seks år af sit liv. Han kom sjældent ud og fik ikke meget motion. Toby fik problemer med sin ryg og var en angst lille hund.

Det var højst sandsynligt her, at Toby fik sin tatovering i øret.

For at udtrykke sin solidaritet med den nye firbenede ven besluttede Vanessa Marie Rose sig for at få tatoveret det samme tal bag sit ene øre med et lille lyserødt hjerte ved siden af.

Foto: Twitter

Vanessa Marie Rose har selv kæmpet med mentale udfordringer og føler, at hun og lille Toby har hjulpet hinanden igennem en tid, som har været vanskelig for dem begge. På den både deler de, at de begge har en besværlig fortid med i bagagen - men nu har de hinanden og en lys fremtid foran sig.

Efterfølgende har Vanessa Marie Rose delt et billede af tatoveringerne på Twitter, hvor de er blevet et stort hit.

En australsk mor fik også lidt af et chok, da hun kiggede på dette mystiske familiefoto, efter hun havde mistet sin lille søn.