Velsmagende eller vanvittigt? Amerikanere prøver dansk mad for første gang

Det er altid sjovt at prøvesmage nyt mad. Især hvis det er fremmedartet, eksotisk og spændende.

Nu kan man selvfølgelig diskutere, hvor eksotisk Danmark nu engang er, men for en flok amerikanere, der aldrig har sat deres fødder på dansk jord, og som kun kender vores land for Lego, så er dansk mad afgjort både fremmed og spændende.

Og måske også en smule sært.

Det er i hvert fald konklusionen, efter de fire medlemmer af ‘The Try Guys’ fra underholdningssiden Buzzfeed har kastet sig over dansk mad.

Med hjælp fra de to danske piger Mille og Linette får de fire amerikanere serveret både tebirkes, wienerbrød, hotdogs, smørrebrød samt øllebrød.

Om det er konsistensen, smagen eller udtalen af de danske retter, som de fire amerikanere finder mest udfordrende, tør vi ikke spå om, men det står hurtigt klart, at vores danske madvaner ligger langt fra, hvad man er vant til i 'Guds eget land.'

Især smørrebrød og øllebrød fremkalder både skepsis og løftede øjenbryn hos de fire smagsdommeren, men overraskende nok – og til glæde for dansk madkultur – er begejstringen stor, så snart de fremmedartede retter først får blødgjort de amerikanske smagsløg.

I videoen herunder kan du se, hvordan de fire mænd reagerer på de danske køkken-klassikere.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip