Verdens grimmeste bil

Verdens grimmeste bil – Nogle biler er smukke og designet og ide står helt klart. Andre biler er ret uheldige, og det er der vi tager dig hen i dag. Nemlig til verdens grimmeste bil.

Ikke nok med det vi går igennem alle de grimmeste biler i verden, der bare overhovedet ikke holdte da de blev lavet  eller holder den dag idag.

 

Verdens grimmeste bil – de nominerede

Her får du ikke bare den grimmeste bil men de 9 runner ups, der kom lige efter.

10. pladsen – Pontiac Aztec – Den blev bygget i årrækken 2001-2005. Det er nogle flotte årstal – andet smukt er der vist ikke at sige om den bil.

9. pladsen – Yaris Verso fra Toyota – Denne bil kan ikke finde ud af om den vil være en minibil eller en varevogn. Resultatet er ikke heldigt.

8. pladsen – Fiat Multipla – Formålet er her egentlig velment – nemlig at have en stor familiebil til 6 personer. Det er desværre på bekostning af alt hvad der har den mindste smule af stil over sig.

7. pladsen – Ford Scorpio – Mest af alt ligner den her bil en forvokset frø. Nok ikke planen fra designernes side men desværre resultatet.

6. pladsen – BMW X6 er endnu et forsøg på at kombinere flere stilarter i en bil. Heller ikke BMW er særlig god til at mestre den kombination.         

5. pladsen – Subarus Tribeca – Den her bil er der ikke meget andet at sige til end ”ommer”.

4. pladsen – Daewoo Tico – Gennemført grim bil fra en generation af biler, hvor denne stilart går igen.  Lille firkantet sag.

3. pladsen –  Nissan JUKE – Den her bil ligner noget fra en Science Fiction film. Jeg tror ikke det var meningen med de buler og space-agtige udseende.

2. pladsen  - Matra Rancho – Den skiller sig ud fra mængden af biler herhjemme. Desværre slet ikke på den gode måde.

1. pladsen – Nissan S-Cargo – Den er egentlig meget fin til det funktionelle og nok også meget behagelig at være i, men gud hvor er den grim!

 

Denne liste med kåring af den grimmeste bil i verden er udarbejdet i samarbejde  med din-bil.dk. Din-bil.dk er din portal til at finde gode og billige autoværksteder til din bil.

Verdens grimmeste biler – har du noget grimmere?

Ovenstående liste er et udtryk for forfatterens egne vurderinger af grimme biler. Mangler der nogle? Skriv det nedenfor i kommentarfeltet.

 

Dagens Gossip