35-årig indbrudstyv bidt i skridtet af politihund - blev lokket i fælde af betjente på lur

Foto: Shutterstock

En fynsk indbrudstyv blev natten til søndag overrasket af en hundepatrulje, da han ville hente sine tyvekoster.

Hvad der skulle have været et indbringende indbrud for en 35-årig mand fra Odense, endte i stedet som en smertefuld oplevelse, da han stødte på en politihund med skarpe tænder. Det skriver Fyens.dk.

Klokken 3.35 natten til søndag modtog Fyns Politi et opkaldt fra vagtfirmaet Verisure, der anmeldte et indbrud hos foreningen Arbejdsgiverne på Magnoliavej i det sydlige Odense.

En hundepatrulje blev straks sendt til stedet, men da man nåede frem, var der intet at se. Pludselig kunne betjentene dog høre en knallert, der pludselig startede og kørte væk, og da man efterfølgende lukkede politihunden ud af bilen, fandt betjentene flere tyvekoster i et buskads. Et udbytte der lå og ventede til senere afhentning. Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi, Lars Fredensborg.

Læs også

Se den bedårende video: Christiane Schaumburg-Müller deler sjældent glimt af sin søn

Det fik politiet til at blive i nærheden af stedet, og bare 10 minutter senere var der bid, da indbrudstyven vendte tilbage for at hente tyvekosterne.

Schæferhund overrasker tyv

Han blev dog overrasket af politiet, der pludselig gav sig til kende, og under anholdelsen, var den 35-årige mand så uheldig, at blive bidt lige i skridtet af den kompromisløse schæferhund.

Bidet krævede en tur på skadestuen, men ikke før betjentene fik manden til at vise dem vej til sin bopæl, som de undersøgte for yderligere tyvekoster. Uden at finde noget valgte man efterfølgende at køre manden på skadestuen, hvor han måtte behandles for mødte med de glubske hundetænder.

Læs også: Politihund affyrer pistol i jagten på to voldsmænd

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip