Endnu en person omkommet i kulden: 84-årig kvinde fundet død i sneen

En ældre kvinde, som politiet har efterlyst, er fundet død i vinterkulden.

Torsdag formiddag oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at en 84-årig kvinde fra Roskilde er fundet død som resultat af både kulde, alderdom, demens og dårlig påklædning. Det skriver Ritzau.

Den ælder kviden blev klokken otte torsdag morgen efterlyst af politiet, efter hun onsdag aften omkring klokken 23 var gået fra sit hjem på Frederiksborgvej i Roskilde.

En time efter efterlysningen, blev hun dog fundet i en park. Kvindens pårørende er underrettet.

- Da vi får anmeldelsen, begynder vi at lede efter kvinden. Vi finder hende så i en lokal park, hvor hun ligger i en form for fordybning. Hun har været dårligt gående og har alderen i mod sig, så hun har ikke været i stand til at komme op. Og her er hun så frosset ihjel, forklarer Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han fortæller yderligere, at der ikke er tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse. Det varmeste tøj, som kvinden blev fundet i, var en striktrøje, så er det politiets klare formodning, at hun er frosset ihjel.

Et ligsyn skal dog senere afgøre, hvad der præcist er sket.

På Bornholm blev en dement mand også fundet død tidligere på ugen. Han var også gået fra sit hjem.

Læs også

Bihulebetændelse - Tricket er så nemt at afprøve, at der næsten ikke er nogen grund til at lade være. Lider du ondt i ryggen, ledsmerter, forkølelse og bihulebetændelse eller har problemer med fordøjelsen, så læs mer her.

 

Dagens Gossip