Savnet: Hjælp med at finde den 39-årige Majken Jensen

Holger Madsen

11 år siden

|

12/05/2013
112
Majken Jensen er sidst set onsdag sidst på aftenen, og siden er der ingen spor efter hende. Det fortæller Majkens mor, Åse Tørnes søndag formiddag til Dagens.dk. Den 39-årige Majken Jensen forlod sit hjem i Åbyhøj onsdag aften ved 23-tiden, og natten til torsdag brændte hendes hus. Siden har familien ikke haft kontakt med hende, og man beder derfor nu om hjælp til at finde hende. - Vi aner ingenting, og har intet hørt fra hende. Vi er meget bekymrede, og i morgen mandag har jeg et nyt møde med politiet hvor vi skal drøfte hvad der skal ske, siger Åse Tørnes. Majken er 165 centimeter høj, meget kraftig af bygning og hun bærer sorte briller. Har du oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på nummer 114, eller til Åse Tørnes på nummer 21493617. Seneste 112 nyheder lige her.

Dagens topnyheder

Majken Jensen er sidst set onsdag sidst på aftenen, og siden er der ingen spor efter hende.

Det fortæller Majkens mor, Åse Tørnes søndag formiddag til Dagens.dk.

Den 39-årige Majken Jensen forlod sit hjem i Åbyhøj onsdag aften ved 23-tiden, og natten til torsdag brændte hendes hus.

Siden har familien ikke haft kontakt med hende, og man beder derfor nu om hjælp til at finde hende.

- Vi aner ingenting, og har intet hørt fra hende. Vi er meget bekymrede, og i morgen mandag har jeg et nyt møde med politiet hvor vi skal drøfte hvad der skal ske, siger Åse Tørnes.

Majken er 165 centimeter høj, meget kraftig af bygning og hun bærer sorte briller.

Har du oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på nummer 114, eller til Åse Tørnes på nummer 21493617.

Seneste 112 nyheder lige her.