Forside Opskrifter Nem opskrift på banankage

Nem opskrift på banankage

Fiskelasagne med torsk

Put noget nemt og lækkert på bordet med denne opskrift på banankage til både store og små.

Lige nu læser andre

Ingredienser:

1 kop mel

1 kop strøsukker

50 gram smør – smeltet

Læs også

1 æg – let pisket

1 teskefuld vanilleessens

60 ml mælk

1/2 kop bananmos

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 180 grader med fane. Spray en 7 cm dyb og 10 x 20 cm brødform med olie. Sæt bagepapir på begge sider, så det strækker sig 3 cm ud over kanten.

Sigt melen i en stor skål og rør sukker i dejen. Lav en fordybning i midten og tilsæt smør, æg, mælk og banan. Rør rundt i dejen ind til den er ligelig fordelt.

Hæl dejen i den forberedte form. Bag kagen i 30-35 minutter eller ind til dejen ikke hænger fast på spyd eller gaffel. Lad kagen stå i 10 minutter til at køle af og server den lun.

 

Vi håber du vores opskrift banankage og efterlad gerne dit resultat i kommentarerne. 

Læs også

Fandt du artiklen spændende? Del den her Del artiklen: