Tjen penge på dine data

Foto: Review.Network

Velkommen til fremtidens markedsresearch og onlineanmeldelser.


Er du klar over, at vi uvidende har doneret vores data til virksomheder i årtier?

Det vil en nyopstartet europæisk tech-virksomhed gøre op med ved at disrupte begge industrier med spritny teknologi. Review.Network er i gang med at forberede sit angreb, og forventer at gå i luften allerede i år.

Forbrugerne sætter deres lid til de informationer, som de bliver præsenteret for online mere end nogensinde. 

Undersøgelser viser, at 91 % af alle mennesker jævnligt eller lejlighedsvis læser anmeldelser online, og at 84 % stoler lige så meget på onlineanmeldelser som på en personlig anbefaling.

Og de er hurtige til at beslutte sig: 68 % danner sig en mening efter at have læst mellem en og seks onlineanmeldelser, men hvor troværdigt er det, vi læser egentligt?

Review.Network forbinder virksomheder og forbrugere direkte ved hjælp af blockchain- og AI sentiment analyse-teknologier for at garantere en sikker og ærlig udveksling af de værdifulde data, hvilket mangler i det nuværende landskab. 

Virksomheden har skabt et direkte og ucensureret feedback loop ved at benytte sig af decentraliseret oplagringsteknologi, der leverer rene data til forbrugerne, som der hverken er censureret eller manipuleret med.

Bliv belønnet for det, du allerede gør

Virksomheden forventer at begejstre forbrugerne ved at belønne dem for deres handlinger, og det værdifulde indblik i deres data som det giver, med platformens egen kryptovaluta kaldet REW. 

Du bliver med andre ord betalt for de data, som du i dag giver væk gratis.

Som mange medier har beskrevet, kostede Facebooks manglende gennemsigtighed og manglende beskyttelse af dine informationer for nyligt den sociale medie-gigant £500.000, svarende til 4,2 millioner danske kroner.

Review Network ser værdien af data, og tech-virksomheden håber, at valutatiltaget vil give potentielle brugere det nødvendige skub - især de der har haft lyst til at komme ind i kryptovalutaens verden, men indtil videre har tøvet med at gøre det.

Review Network mener, at deres model er ideel for kryptovaluta-skeptikerne, fordi brugerne ikke behøver at investere, og den derfor ikke forbundet med en risiko.

Faktisk gav de 500 tokens for en forhåndsregistrering til de første 25.000 brugere.

Review.Network mener, at det token-baserede belønningssystem sandsynligvis vil motivere virksomheder til at gå på jagt efter data på platformen, og de forventer, at besvarelsesraterne vil øges, da brugerne vil blive belønnet i REWs for fyldestgørende, regelmæssig, og vigtigst af alt, højkvalitets feedback.

Mens markedsundersøgelser finder sted, vil Review.Network levere live resultater og prognoser til virksomheder ved hjælp af værktøjer fra maskinlæring og kunstig intelligens.

Et demografisk filtreringssystem til information vil blive indlagt på platformen, hvor alle parter vil drage fordel af garanteret databeskyttelse.

Review.Networks plan om at skabe bølgegang i tech og krypto-verdnerne synes at være velplanlagt og velkalkulerede. 

De bruger teknologier i stil med de, der allerede har skabt opbrud i mange industrier og på mange områder.

En formel, der har rødder i demokrati og manipulationssikker information, er et bevis i sig selv, så de synes at være på sporet af noget.

Platformen har allerede over 25.000 registrerede beta-brugere, og den offentliggjorte beta-version forventes udgivet i årets fjerde kvartal.

Se mere information på Review.Network og hold dig ajour med  lanceringen

 

Dagens Gossip