Oversigt: DR Nyheder

Advarsel: Potentiel altødelæggende asteroide har kurs mod jorden

I april vil en asteroide, der er over fire kilometer bred komme faretruende tæt på jorden. Nasa holder i disse dage øje med den gigantiske sten, som bevæger sig med 31.320 kilometer i timen mod jorden. Med den nuværende fart vil asteroiden være tæt på jorden omkring d. 29. april 2020.

Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

En mor blev godt og grundig rasende, da hun opdagede, hvad de ansatte i børnehaven havde gjort ved hendes søn.

Tandlæge advarer: Denne morgenvane skal du stoppe med omgående

En anerkendt tandlæge advarer folk, der følger en sund morgenvane. Desværre er vanen ikke særlig sund for tænderne, og det kan koste et besøg hos tandlægen.

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

Det kan virke harmløst at bide negle, men desværre kan det også gå galt. Det viser en ung kvinde her, som har lagt en advarsel ud på Facebook.

13-årig venter barn med sin 10-årige kæreste: Vi beholder barnet

Det vækker opsigt, når en 13-årige pige er blevet gravid med sin blot 10-årige kæreste. Sådan en situation er opstået, og de har ingen intentioner om at få en abort.

Jørgen opdagede tegn på kræft i Bilka: 'Han kiggede mig direkte i øjnene'

Da Jørgen Bæk fra Løsning skulle i Bilka i Vejle, havde han bestemt ikke regnet med, at han skulle få sig en overraskelse, som den han fik sig i køen.

Denne japanske metode til at opspare penge, kan ændre dit liv økonomisk

Den japanske metode 'Kakeibo' kan være din største hjælp til at få styr på økonomien, og samtidig hjælpe dig med at spare penge op.

6 ting du ikke vidste om personer, der foretrækker at gå i bad om aftenen

Der bliver ofte kigget skævt til natteravnene, men faktisk er det ikke alle rutiner, der er lige dårlige. Her får du seks ting du ikke vidste om personer, der foretrækker at gå i bad om aftenen.

Disse syv fødevarer kan langsomt forgifte dig: Hold dem væk fra børn

Mad med Mindre Kemi har udsendt en lille advarsel/opfordring til danskerne, hvor de har inkluderet eksempler på fødevarer, der kan indeholde uønskede stoffer. Indtagelsen af de uønskede stoffer kan langsomt forgifte dig.

Vildt rygte: Dronningen har fundet en kæreste

Det startede med helt løse rygter i ugebladet Her&Nu. Siden byggede Ditte Okman på med et opslag på Facebook-siden til programmet "Det, vi snakker om." Nu er rygterne sluppet fri og mange spekulerer i om Dronningen har fundet Prins Henriks afløser.

8 alarmerende tegn på, at du lider af mangel på D-vitamin

D-vitaminmangel er ikke usædvanligt på disse kanter af verden, men de færreste ved, om de mangler dem. Her får du 8 alarmerende tegn på, at du lider af mangel på D-vitamin.

Ad 728x90