Bliv klar til en sommer på terrassen

Sponsoreret indhold

 

Det er snart sommer, og du har sikkert fundet terrassemøblerne frem fra vinterhiet. Måske har du også brugt dem og konstateret, at de trænger til en opgradering. Måske endda at hele terrassen trænger til en opgradering. 

Derfor får du her nogle ideer til, hvordan du gør terrassen til dit favoritrum i sommerhalvåret. 

 

Markise til overdækket terrasse

Du kender den danske sommer. Den kan gå alle veje. Enten er vejret fantastisk, eller også regner det – eller begge dele på én gang. Du kan derfor med fordel være helgarderet og købe noget, der kan overdække terrassen. Det kan du selvfølgelig gøre ved at lave et halvtag eller tilsvarende. Det er bare ikke sikkert, det passer ind.

Hvis det ikke gør det, kan du overveje at anskaffe en markise. Den har den fordel, at den kan rulles frem og væk igen afhængigt af vejret. Du kan dermed sidde ude, når det regner, og den holder på solens varme, når det bliver aften. Midt på dagen kan den skærme for solens skarpe stråler.

 

Find de helt rigtige havemøbler

Du kender sikkert følelsen af at have siddet på en cafestol i nogle timer. Det er behageligt i starten, men efter noget tid bliver det mere og mere ømt og ubehageligt bagi. Det er der ikke nogen grund til, at også det gør derhjemme. 

Når du skal finde have møbler, skal du derfor finde nogle, der forener æstetik og siddekomfort, og det sikreste er naturligvis at tage ud og prøve nogle forskellige. Nogle, du kan lide at se på, og som du samtidig sidder godt i. Dine havestole og bordet skal nemlig passe til din højde og drøjde.

Det er også værd at tage med i overvejelserne, hvilket underlag de skal stå på. Hvis det er ujævnt, er det en fordel at finde et bord, hvor hvert ben kan tilpasses i højden, så kopper og tallerkener ikke står ujævnt. En anden ting at tage med i dine overvejelser er materialet, og hvor meget det kan holde til, så du ikke skal vedligeholde hele tiden. 

 

Sådan indretter du terrassen

Når du har overdækning og møbler på plads, skal terrassen indrettes. Ligesom indenfor bliver det et endnu mere attraktivt sted at være, når du har gjort dig nogle tanker om indretningen.

et kan selvfølgelig være krukker med blomster og bede eller andre rumdelere, der afgrænser have og terrasse. Du kan også anskaffe dig lanterner, et lille bålsted og lignende. Du skal selvfølgelig bare sikre, at de kan klare at stå ude, så det ikke skal ind og ud hele tiden.

 

Få råd til at opgradere terrassen

Hvis du mangler lidt ekstra, så du kan opgradere terrassen og få den til at holde de næste mange somre, kan du låne pengene hos KreditNU. Du låner med 0 procent i månedlig rente, og lånet bliver udbetalt med straksoverførsel, så de er tilgængelige på din konto med det samme. 

 

 

Dagens Gossip