Din guide til campingpladser i Nordjylland

Nu hvor vi nærmer os sommer, begynder de fleste af os at lægge planer for, hvad vi skal lave i sommerferien.

Sponsoreret artikel

Måske drømmer du om at stige på en flyver til en eksotisk ø sydpå? Eller måske satser du på en hed dansk sommer med masser af solskinsdage, så du kan tage børnene med på campingferie uden at krydse nogen som helst landegrænse?

Er du udstyret med en indre campist, er der masser af skønne campingpladser i Nordjylland, som du kan udforske sammen med din familie. Camping er et sandt ferieparadis for børn, og finder du den helt rigtige campingplads, kan det også være en skøn og afslappende oplevelse for de voksne i familien. Læs med her, hvor vi tager et kig på en række af områder med dejlige campingpladser i Nordjylland tæt på vandet.  

Bo på en campingplads i Nordjylland tæt på Vesterhavet

Er du fan af det barske Vesterhav, hvor der er rig mulighed for at blive blæst igennem og for at kunne blive kølet ned på en varm sommerdag? Så er der masser af campingpladser i Nordjylland, der ligger i gåafstand fra havet.  

Sommerbyen Blokhus er en skøn ferieby, der emmer af liv og glade feriegæster hele sommeren. Her kan du kombinere det skønne Vesterhav med masser af liv. Den populære strand i Blokhus ligger kun et stenkast væk fra masser af spisesteder, forretninger og aktiviteter for hele familien som eksempelvis minigolf eller levende musik på torvet. Campingpladsen ligger i gåafstand fra både byliv og strand.  

Camper på toppen af Danmark

Tusindvis af mennesker besøger hvert eneste år Skagen, som kan bryste sig af at være den nordligste del af Danmark. Når talen falder på campingpladser i Nordjylland, kan du også finde op til flere i denne del af landet, hvor du kan tage del i den skønne sommerstemning, der altid hersker i Skagen i sommermånederne.

Tag børnene med ud at køre i Sandormen eller nyd synet af betagende bølgebrus, når de to hav Skagerrak og Kattegat mødes over Skagens Rev. Grenen er et yndet udflugtsmål for mange udenlandske turister og danskere, og det er der masser af gode grunde til.  

Satser du på godt sommervejr, så du kan få luftet dit telt eller din campingvogn, er der masser af skønne campingpladser i Nordjylland, som du kan bo på, i det danske sommerland. Skagen og Blokhus er to gode bud, men der findes mange flere derude, som også klart er et besøg værd.

 

Dagens Gossip