Køb lamper online

Nethandelen bliver mere og mere populært og det kan jeg godt forstå. Det kan selvfølgelig være hyggeligt at tage en shoppetur rundt i forskellige butikker.

Især hvis du ikke helt ved, hvad du kigger efter men bare hygger dig med at ose lidt rundt og måske komme hjem med noget, du ikke lige vidste, at du manglede. 

Hvis jeg derimod skal bruge et eller andet bestemt, så foretrækker jeg ofte at shoppe på nettet, hvor jeg nemt kan finde det, jeg leder efter. Sidste gang jeg skulle bruge noget til hjemmet købte jeg det online, for det er dejligt fleksibelt i forhold til min hverdag, hvor der hurtigt er meget at se til. Jeg shoppede en lampe i en webbutik og fik den leveret til min dør efter et par dage. Det er meget lettere for mig end at skulle afsætte tid til at tage ud i en butik og måske risikere, at de ikke lige har lampen på lager, så jeg alligevel ikke kan få den med hjem samme dag. 

Fordelen ved at handle i en fysisk butik er, at jeg kan se tingen og få den med hjem samme dag. Det udnytter jeg eksempelvis, hvis jeg står og mangler tøj til en fest samme aften. Men lamper og andre ting til hjemmet har jeg ikke noget imod at vente et par dage med at få hjem. 

Jeg har alligevel ofte brugt nogle dage på at gennemtænke, at det er den lampe, jeg gerne vil have. Og så gør et par ekstra dage mig ikke så meget. Især når der også er penge at spare ved at købe lamper online. Så kan jeg altså godt vente 1-3 dage på min pakke. Og i øvrigt … hvem elsker ikke at få pakker? (Også selvom man selv har betalt for dem). 

Køb lamper online med gode byttemuligheder

Det er en god ide at tjekke dine byttemuligheder, når du køber lamper online. Webbutikkerne skal give dig mindst 14 dages returret. Jeg købte min nyeste lampe hos Lampeguru, og de giver dig hele 100 dages returret. Du må selvfølgelig ikke bruge varen i alle 100 dage og så sende den retur. Men du kan sagtens pakke lampen ud af æsken og se, om den passer til dit hjem.

Som udgangspunkt må du prøve lampen, ligesom du ville kunne gøre det i en fysisk lampeforretning. Det giver eksempelvis mulighed for at se, hvordan lyset falder. Er du i tvivl om reglerne for at prøve lampen, så tag hellere end snak med forretningen først. Så er du helt sikker på at kunne få alle pengene retur, hvis du fortryder dit køb.

 

Dagens Gossip